Cuma, Nisan 19, 2024

LG G8 Tak-Çıkar İkinci Bir Ekran İle Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzak doğulu elektronik üreticisi LG, yeni LG G8 telefonunda tak-çıkar ikinci ekran kullanabilir.

Dünya çapında elektronik ürünlerde adından sıkça söz ettiren LG, ne yazık ki son yıllarda mobil alanda istediği başarıyı gösteremiyor. G serisi ile güçlü bir çıkış yapan ancak serinin son 3 telefonunda bekleneni bir türlü veremeyen LG, tuhaf tasarımlarına bir yenisini daha ekleyip şansını yeniden denemeye hazırlanıyor.

2019 yılının yükselen trendi katlanabilir ve ikincil ekranlar modasına katılan LG, bu modayı farklı bir şekilde uyarlayarak kullanıcısına sunmak istiyor. Daha önce LG G6 modelinde gördüğümüz çıkarılabilir modüler donanımları cihazında kullanan firma, bu kez LG G8 modeli ile tak-çıkar bir ekran kullanmayı düşünüyor.

lg g8 tak çıkar ekran ile geliyor 1

Ortaya çıkan bir rapora göre LG, yeni cihazı G8 üzerinde iki adet ekran bulunduracak. Ancak ikinci ekranın tam olarak dahil olup olmayacağı belirsiz. Zira raporlara göre ikinci ekran, ana ekranın boyutunu arttırmak için harici bir ekran olarak sunulacak. Fakat bunun kutu içerisinde mi geleceği yoksa haricen mi satılacağı belli değil.

Geçtiğimiz günlerde katlanabilir bir OLED TV tanıtan LG, belki de bu ekrandan ilham alarak farklı bir konsept deneyebilir. Tüm detay ve soruların cevabı ise önümüzdeki ay Barcelona’da düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresi’nde ortaya çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler