Cuma, Mart 29, 2024

LG ile B&O PLAY’den İş Birliği

Paylaş

silkroad gaminggentr

V20 için B&O PLAY ile İşbirliği

LG şirketi yeni cihazları V20 için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şirket şimdiden 4 günlük bir lansman programını yayınladı bile. 6 Eylül’de San Francisco’da başlayacak olan etkinliği bir gün sonra Seul’da devam edecek. Giriş müziği ve bütün dikkatli hazırlıklar ile LG, kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Şimdiden şirketi yargılamak ne kadar doğru olmasa da şirketin elinden gelenin en iyisini yaptığını söylemek hiç de yanlış olmaz. Sizlerin de bileceğiniz üzere LG şirketi V20’yi pazarlarken tek bir şeyi vurguluyor; yüksek ses kalitesi. Birkaç hafta önce çıkan spekülasyonlara göre V20 32-bit Hi-Fi Quad DAC ses özelliğini kullanacak ilk akıllı telefon olacak. Hatta bu artık LG’nin bugün yaptığı açıklamaya göre spekülasyon olmaktan çıktı ve gerçekten 32-bit Hi-Fi Quad DAC özelliğini kullanan ilk akıllı telefon olacak.

bang-and-olufsen-kulaklik
V20 Kulaklık Teknolojisi B&O’ya Emanet

Kore’li dev şirket aynı zamanda B&O PLAY ile birlikte çalışıp en iyi ses deneyimini V20’de kullanıcılarına yaşatmak istiyor. Eğer B&O PLAY hakkında herhangi bir bilginiz yok ise size şöyle bir özet geçelim; uzun süredir Bang & Olufsen bünyesinde gerçekten yüksek kaliteli ses ürünleri ve kulaklıklar üretiyor.

LG’nin yaptığı açıklama ise şu şekilde: LG ve B&O PLAY V20’nin kullanıcılara en iyi ses deneyimini sunmak için birlikte sıkı bir şekilde çalışıyor. V20’nin ses deneyimini artırmak için B&O PLAY’ın kulaklıklarını ve B&O PLAY’ın logosunu içeren V20 için özel olarak tasarlanan duvar kağıtlarını birleştirerek B&O PLAY Premium Audio’nun sertifikası olacak.

DAC teknolojisi ile elimizde yeterli bilgi olmamasına rağmen bu yayınlanan bildiri oldukça heyecan verici. Bakalım bizleri neler bekliyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler