Çarşamba, Nisan 24, 2024

LG V30S ThinQ Tanıtıldı! İşte Özellikleri…

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG’nin yeni amiral gemisi cihazı V30S ThinQ tanıtıldı. İşte cihazın özellikleri…

LG, bugün Barcelona’da başlayan Mobile World Congress 2018’e yeni amiral gemisi V30S ThinQ ile birlikte geldi. Bu cihaz ise kamerası ve ilginç özellikleri ile dikkat çekerken, performanstan ödün vermiyor. İşte LG V30S ThinQ’in özellikleri.

lg v30s 1

LG bu cihazda kameraya farklı özelliklere sahip 3 adet mod eklemiş. Öncelikle Al CAM özelliğinden bahsederek başlayalım. LG, Al CAM adını verdiği teknolojisi ile kameradan odakladığınız objeyi tanıyor ve bu obje için en iyi çekim modunu ayarlıyor. Portre, yemek, hayvanlar, manzara, şehir, çiçekler, gün doğumu ve gün batımı gibi modları bulunan özellik çekimlerinizi en iyi hale getiriyor.

İkinci bir teknolojisi ise Bright Mode. LG cihazlarının karanlık çekimlerde ne kadar performanslı olduğunu anlatmamıza gerek yok. Yeni gelişitirdiği Bright Mode teknolojisi ile karanlık ortamda çektiğiniz fotoğrafları, kayıp vermeden aydınlatarak güzelleştiriyor.

Son özelliğe geldik. QLens isimli bu özellik alışverişlerde oldukça işinize yarayacak. Sadece kamerayı açıp ekrana gösterdiğiniz objeyi tanıyarak internet üzerinde arama yapmanızı sağlayan QLens teknolojisi, bu cihazın teknolojisini ve kullanışlılığını oldukça ileri taşıyor. Gelin birde teknik özelliklerine değinelim.

lg v30s 2

LG V30S ThinQ, 6 inçlik QHD+ OLED ekranı ile görünümünden ödün vermiyor. Piyasadaki en performanslı ekranlardan birini taşıyan LG V30S ThinQ, 16 + 13 megapiksellik kamerası ile içinizdeki kameramanı ortaya çıkarıyor.

Yine ön kısımda 5 megapiksellik bir kamerası bulunan LG V30S ThinQ, parmak izi sensörü, ses tanıma, yüz tanıma, IP68 sertifikalı su ve toz geçirmeme gibi birçok özelliği beraberinde getiriyor. LG UX 6.0+ arayüzüne sahip olan cihaz, işletim sisteminde ise Android 8.0 Oreo’yu kullanıyor.

İçerisinde piyasanın en performanslı işlemcilerinden birisi olan Snapdragon 835’i barındıran LG V30S ThinQ, grafik bakımından gücünü Adreno 540’dan alıyor. Yine gücünü 6 GB LPDDR4 Ram’İ ile destekliyor. 128 ve 256 GB depolama seçenekleri sunan LG V30S ThinQ, 2 TB’a kadar microSD desteği sunuyor. Alt kısımdaki listeden cihazın detaylı özelliklerine ulaşabilirsiniz.

lg v30s3

LG V30S ThinQ’in Özellikleri!

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835

Adreno 540 GPU

6GB LPDDR4x RAM

6 inçlik (2880 x 1440 pixels) QHD+ OLED 18:9 oranlı ekran, Gorilla Glass 5

V30S ThinQ için 128 GB dahili depolama alanı / V30S ThinQ+ için 256 GB dahili depolama alanı. Ayrıca 2 TB’a kadar microSD ile hafıza yükseltme imkanı

LG UX 6.0+ arayüzüne sahip Android 8.0 Oreo

16 Megapiksel arka kamera (f/1.6 diyafram açıklığı, 71 derece geniş açılı lens, çift tonlu LED flaş, lazer otofokus, OIS, EIS, PDAF); 13 Megapiksel ikinci kamera (f/1.9 diyaframlı, 120 derece geniş açılı lens),

5 Megapiksel ön kamera (90 derece geniş açılı lens, f/2.2 diyafram açıklığı),

Parmak izi sensörü, ses tanıma, yüz tanıma,

IP 68 sertifikalı su ve toz geçirmezlik özelliği, MIL-STD 810G sertifikası,

32-bit gelişmiş Hi-Fi Quad DAC ses işleyici,

Bağlantı Tipleri : 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4GHz ve 5GHz frekansları), Bluetooth 5.0 LE, GPS, NFC, USB Tip-C 2.0 (3.1 uyumlu)

Cihaza genel olarak baktığımızda son derece üst özellikler sunduğunu ve piyasadaki en performanslı cihazlardan birisi olduğunu görebiliyoruz. Sizce LG V30S ThinQ piyasada nasıl bir yere oturacak? Kullanıcıların ilgisini çekebilecek mi?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler