Cuma, Mart 29, 2024

LG’nin Üstün Özellikli Cihazı V30 Plus Türkiye’ye Geliyor! İşte Özellikleri Ve Fiyatı…

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG’nin en akıllı telefonu V30 Plus Türkiye’ye geliyor. İşte yeni V30 Plus’ın özelllikleri ve fiyatı.

LG’nin G serisi ile yarışan V serisine yeni eklenen V30 Plus Türkiye’ye geliyor. Gerek özellikleri, gerek tasarımı gerek fiyatıyla üst seviye bir amiral gemisi kapasitesi taşıyan V30 Plus son derece dikkat çekiyor. Gelin V30 Plus’ı detaylıca inceleyelim.

LG V30 Plus’ın Özellikleri!

Öncelikle cihazın arka tarafından başlamak istiyorum ki burada tasarım gerçekten harika. Cihazın Bulut grisi rengini incelediğimizde en alt kısımda bulunan LG logosu yerine tam oturmuş diyebiliriz. Üst kısma doğru çıkarken cihazın rengi ile kamufle olan V30+ logosunu görüyoruz.

lg v30 plus 2

Daha üste çıktığımızda yuvarlak çekilde hafif dışa doğru çıkık parmak izi sensörünü görüyoruz. Onun üstünde ise gerçekten üstün özelliklere sahip bir çift kamera yer alıyor. Hemen sağ kısmında ise karanlıkları aydınlatan güçlü flaş ışığı yer alıyor. 

• Üstün Özellikli Kamerası

Gelişmiş geniş açılı çift kamerası ile içinizdeki fotoğrafçıyı dışarı çıkarmayı hedefleyen V30 Plus, 16 megapiksel çözünürlüğünde standart açılı ve 13 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı iki kamerayı bünyesinde barındırıyor. V20’ye baktığımızda daha dışta duran kameranın modülleri ufaltılarak daha şık ve kullanışlı bir görünüm elde edilmiş.

lg v30 plus 4

Bu kameranın özellikleri ise say say bitmiyor. En düzgün ve keskin görüntüler elde etmek için Optik Görüntü Dengelemesi (OIS), Elektronik Görüntü Dengelemesi (EIS) , Lazerle Tespit Edebilen Otomatik Odaklama, Görüntü Evresini Tespit Edebilen Otomatik Odaklama teknolojilerini birleştip V30 Plus modelinin içine entegre eden LG tüm modellerinden farklı olarak en üst düzeyde kamera performansını kullanıcılarına sunuyor.

Ön kısma baktığımızda ise 5 megapiksellik bir selfie kamerası bizleri karşılıyor. Bu kamera F/2.2 diyafram aralığı sunarken 90 derece geniş açılı lensi ile yeterli bir görüntü kalitesi sunuyor. LG V30 Plus modeli ön ve arka kısımda kamera performansını elden bırakmıyor. Bakalım diğer özellikleri nasıl?

• Ultra Kaliteli Ekranı

LG, V30 Plus modelinde sadece kamera açısından değil her ayrıntısında kaliteyi, sağlamlığı ve performansı elden bırakmamış. Cihazın şöyle bir ön kısmını incelediğimizde 6 inçlik devasa ekranı ile son derece şık ve gösterişli duruyor.

lg v30 plus 1

Quad HD+ 2880 x 1440 çözünürlüğünde OLED ekranı ile ” Cam gibi! ” tabirinin üstüne çıkarak son derece kaliteli bir görüntü elde edeceksiniz. Bu ekranı ise son düzey Gorilla Glass 5 ile korumayı tercih eden LG V30 Plus, ön ve arka kısımdan şıklığını ve zerafetini elden bırakmıyor.

• Gücü Doruklarına Kadar Hissedeceksiniz

LG V30 Plus’ın amiral gemisi özellikleri taşıdığını belirtmiştik. LG bu modelde hiçbir yönden eksik bırakmayarak cihazın performansını piyasanın en iyisine yani Snapdragon 835‘e bırakıyor. Adreno 540 GPU ile görüntüye destek veren cihazirken 4 GB Ram ile performansı doruklarınıza kadar hissettiriyor.

Eee. Bütün özelliklerinden bahsederken cihazın kapasitesinide es geçmek olmaz. Cihaz stock olarak 128 GB dahili belleğe sahip olarak geliyor. MicroSD kart seçeneği sunan V30 Plus 2 TB’a kadar hafıza kartlarının kullanımına olanak sağlıyor.

lg v30 plus 3

IP68 sertifikası ile suya ve toza aman vermeyen V30 Plus, parmak izi sensörü, çift SIM, USB Type-C 2.0 gibi özelliklerde beraberinde getiriyor. Android 7.1.2 sürümü ile birlikte gelen LG V30 Plus, Android 8.0 Oreo güncellemesinide alacak. Tüm bu sistemin gücünü ise hızlı ve kablosuz şarj destekli 3.300 mAh bataryasından alıyor.

• Gücüne Göre Fiyat

Tüm bu özelliklere baktığımızda LG V30 Plus tam bir amiral gemisi. Son dönemde çıkan iPhone 8, Galaxy S8, Note 8 gibi cihazların rakibi haline gelen V30 Plus yakın zamanda Türkiye’ye gelecek. Bu özelliklere göre fiyatı biçilen V30 Plus, tuzlu bir etiket taşıyor. LG, V30 Plus modeli için 4,399 TL fiyat etiketi biçmiş. Bu bütçede bir cihaz alacak olsanız V30 Plus tercih listenizin kaçıncı sırasında olurdu? Fikirlerinizi yorumlarda bekliyoruz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler