Cuma, Nisan 26, 2024

Mass Effect: Andromeda Deneme Sürümü Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzay temalı RPG oyunları kategorisinde yer alan Mass Effect EA Games in en çok kazandıran ilk 5 oyunu arasında yer alan oyun bugüne kadar 34.5 milyon satış rakamlarına ulaşmış durumda. Mass Effect: Andromeda Electronic Arts, Access üzerinden oyunun ilk deneme sürümü yayınladı.

Deneme sürümü sırayla, önce Xbox One daha sonrasında  EA Access ve en son PC üzerinden Origin Access uygulaması ile birlikte yarından itibaren oynanabilecek. Oyunun tam sürümünün çıkış tarihi ise 21 mart olarak belirtilmiş. Oyun tüm platformlarda PC, PS4 ve Xbox One aynı anda tam sürümü yayınlanacak. Yarın deneme sürümünü oynamak isteyen oyun severler ise  oyunun 10 saatlik deneme sürümüne EA Access ya da Origin Access’e aylık 5 dolar ya da yıllık 30 dolar ödeme yapmaası gerekmekte.
Oyunun detaylarına inecek olursak bir oyun içi oynanış videosu yayınlanmış durumda. Deneme sürümü kullanacaklar deneme sürümünü oynayıp ondan sonra satın almasını tavsiye ederim. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler