Cumartesi, Nisan 20, 2024

Moto G5S Plus Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola, geçtiğimiz aylarda tanıttığı Moto G5S Plus‘ı Türkiye’de satışa sundu. Moto G ailesine yeni katılan G5S Plus, Türkiye’de satışta.

Motorola, üstün özellikleri içerisinde barındıran Moto G5S Plus’ı Türkiye’de satışa sundu. Motorola’nın yeni modeli birçok özelliği içerisinde barındırırken; en çok dikkat çeken özelliği ise kamerası…

Moto G ailesinin yeni üyesi Moto G5S Plus, 13 megapiksellik çift arka kamerası ile öne çıkıyor. Kameranın bir çok özelliği bulunurken, birçok efektide beraberinde getiriyor. Kamera profesyonele yakın fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlıyor. Hatta fotoğrafın arka planını dahi değiştirebiliyorsunuz.

moto g5s plus 1

Sekiz çekirdekli 2,0 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 625 işlemciyi içerisinde barındıran Moto G5S Plus, 4G LTE desteği ile tüm uygulamaların kesintisiz ve yumuşak bir şekilde çalışabilmesini sağlıyor.

İçerisinde 3000 mAh batarya bulunan G5S Plus, TurboPower olarak adlandırılan bir teknolojiyide içerisinde barındırıyor. İddiaya göre bu batarya 15 dakikalık şarj ile 6 saate kadar kullanım sunuyor.

Motorola G5S Plus, 5.5 inçlik Full HD ekranı, tasarımı ve çift kamerası ile göz dolduruyor. Fiyatı ise cep yakmayan cinsten. Motorola G5S Plus 1099 TL fiyat etiketiyle Türkiye’de satışta. Farklı mağaza veya GSM operatörlerinden farklı fiyatlara sahip olabileceğiniz G5S Plus artık satışta.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler