Cuma, Nisan 19, 2024

MSI X299 GODLIKE Gaming Anakartını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan Intel Core i9 işlemciler ile birlikte piyasaya çıkması beklenen MSI X299 Godlike Gaming anakart ufukta göründü. Performans serisi bir anakart ile karşı karşıya kaldığımızın altını çizelim. Zaten X299 platformu için geliştirilen yeni Godlike Gaming anakart tasarımı ile de dikkat çekiyor.

MSI X299 Godlike Gaming Anakart Neler Sunuyor ?

Yeni tanıştığımız anakart yakışıklılığı ile ön plana çıkarken, dört adet güçlendirilmiş PCI-Express yuvası, üç adet korumalı M.2 yuvası, üç ethernet konektörü, USB 3.1 ve iki adet Wi-Fi anten girişleri ile birlikte geliyor. Kartın maksimum RAM slot desteği ise 64 GB.

Yeni MSI Godlike anakartlar firmanın amiral gemisi olarak kabul ediliyor. Kartlar piyasaya sürüleceği zaman X99 Godlike Gaming ve X99 Godlike Gaming Karbon ile birlikte çıkacak.

Ufak bir not düşelim: MSI, Ryzen HEDT platformu için benzer bir tasarım kullanarak anakartlar sunabilir.

MSI X299 GODLIKE Anakart 002

MSI X299 GODLIKE Anakart

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler