Perşembe, Mart 28, 2024

Netflix, Instagram Hikayeler Desteğini Sunmaya Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sinema salonlarında atılan hikayelerden sonra revaçta olan bir paylaşım varsa, o da Netflix izlerken atılan hikayelerdir. Durumun farkında olan Netflix, Instagram Hikayeler desteğini sunmaya başladı.

Sosyal medyayı aktif kullanıyorsanız, atılan hikayelerin çoğunluğunda Spotify müzikleri, sinema filmleri ve Netflix dizilerinin kullanıldığını görürsünüz. Her ne kadar paylaşım yapmak için ekran görüntüsü ya da kamera ile çekim yapmak gerekiyor olsa da, Spotify gibi destek veren uygulamalarda doğrudan bağlantılı bir paylaşım sağlanabiliyor.

netflix instagram hikayeler desteğini getiriyor 1

Bu desteğe eklenen son platform ise Netflix oldu. İçeriklerin bilgi sayfalarında bulunan paylaş butonuna eklenen Instagram düğmesi ile kullanıcılar, dizi ya da filmin bağlantısını içeren bir afişi profillerinde hikaye olarak paylaşabilecekler. İlk etapta iOS ile kullanılacak olan bu özellik, yakın zamanda Anroid için de aktif olacak.

Instagram’da günde 400 milyondan fazla hikaye paylaşıldığı düşünüldüğünde, Netflix’in bu hamlesinin pazarlama noktasında attığı isabetli bir adım olduğu söylenebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler