Cuma, Nisan 26, 2024

Netflix Oyun Sektörüne Giriş Yaptı: İlk Oyunlarını Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Abonelik sistemine dayalı dünyanın en popüler çevrim içi televizyonu Netflix, Polonya’daki üyelerin artık normal aboneliklerinin bir parçası olarak platform üzerinde yayınlanacak olan orijinal oyunları artık kullanabileceklerini duyurdu, ancak şimdilik listede yalnızca iki mobil oyun yer alıyor. Netflix Geeked geçtiğimiz gün Twitter hesabı üzerinden, Lehçe olan resmi duyuru gönderisinin İngilizce çevirisini sağlayarak, “Bugün Polonya’daki Üyeler, Netflix mobil oyunlarını Android’de Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3 adlı iki oyunla deneyebilir” dedi.

Çevrim içi yayın platformu, oyun sektörüne dair girme planlarına başlangıç verirken, “Daha çok, çok erken günler ve önümüzdeki aylarda yapacak çok işimiz var, ancak bu ilk adım,” diyerek devam etti. Geçtiğimiz aylarda şirketin oyun sektörüne dair olan planlarını çokça kez duymuştuk.

Netflix Geeked, platforma gelen oyunlardan neler bekleyebileceğinizi açıklamaya devam etti ve oyunların standart Netflix üyeliğine dahil olurken reklam ve oyun içi satın alma gibi şeylerin olmayacaklarını açıkladılar. Şu an için yalnızca pilot bölge Polonya’da piyasaya sürülen ve aynı zamanda PlayStation Plus Video için testlerde başladı.

Netflix’in oyun sektöründe ki bu girişimlerinin sadece erken bir test olduğu açık, ancak muhtemelen daha fazla bölge de faaliyete geçecek ve kütüphane mutlaka ki genişleyecektir.

Netflix’in ilk oyunlarından Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3’ü denemek istiyorsanız ancak Polonya’da değilseniz Netflix’in bu oyunlarının üyeliğinize eklemesini beklemek istemezseniz, bu oyunları Android’de Google Play Store üzerinden ve Steam’den indirerek deneyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler