Cuma, Nisan 26, 2024

Paper Please Mobile Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir zamanların popüler Indie (bağımsız) oyunlarından Paper Please‘in mobil platform versiyonu geliyor! Bağımsız oyun denildiği zaman akıllara gelen ilk isimlerden olan “Paper, Please” döneminde birçok oyuncu tarafından çok sevilmenin yanı sıra birçok YouTube İçerik Üreticisi’nin ise gözde serilerinden biri olmayı çok başarmıştı.

Paper Please oyunu; Arstotzka adında distopik bir ülkenin sınır güvenliği memurunu canlandırdığınız ve ülkeye kimin girip kimin girmeyeceğini kararlaştırdığınız kişi olmanızı sağlıyor. Yani bir nevi gümrük memuru oluyor ve pasaportlara onay veriyorsunuz.

Oyunun yapımcısı Lucas Pope, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda oyunun mobil versiyonunun geleceğini resmi olarak duyurdu. Paper Please Mobile, 5 Ağustos’ta mobil uygulama marketlerinde bulunacak.

Paper, Please oyununun konusu ne?

Paper Please; 1982 yılında geçen ve Arstotzka adında distopik hayali bir ülkenin sınır güvenliği memurunu canlandırdığınız keyifli bir oyun. Bu distopik ülkede bir savaş durumu söz konusu ve sizlerde sınır güvenliğini sağlamak için hükümet tarafından her gün tarafınıza gönderilen yönergelere uyarak ülkenize girmek isteyen insanlara geçiş onayı sağlamak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler