Salı, Nisan 30, 2024

Sony, Savage Game Studios’u Satın Aldı: PlayStation Oyunlarını Mobilden Oynayabileceksiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya merkezli şirketlerden Sony, mobil oyun dünyasındaki yatırımlarına son hızıyla devam ediyor ve bugün Savage Game Studios‘u satın aldığını resmi olarak duyurdu. Yapılan duyuruda stüdyonun mobil platformlar için AAA oyun üzerinde çalışma sergileyeceği belirtildi.

Bildiğiniz üzere oyun sektörü artık mobil platformlara yöneliyor ve bu kapsamda Sony, geride bıraktığımız 2021 yılında mobil oyunlar özelinde hizmet verecek olan ve PlayStation oyunlarının mobil platformlara taşınmasını sağlayacak PlayStation Studios Mobile Division isimli departman kurduğunu açıklamıştı.

Savage Game Studio, Sony şirketinin mobil oyun departmanının bir parçası olacak

savage game studios
Sony, Savage Game Studios'u Satın Aldı: PlayStation Oyunlarını Mobilden Oynayabileceksiniz! 2

Satın alma duyurusunda yer alan bilgilere göre şirket şu anda mobil platforma yönelik çevrimiçi bir aksiyon oyunu üzerinde çalışmalar sergiliyor ve Sony’nin mobil oyun departmanında faaliyet gösterecek Savage Game Studios, AAA sınıfında (yüksek bütçeli projeler) geliştirmeler yapacak.

PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, mevzubahis oyunun yakın zaman içerisinde tanıtılacağını fakat şu anda oyun hakkında konuşmanın çok erken olduğunu belirtti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler