Çarşamba, Nisan 24, 2024

Netflix, Samsung Galaxy Sahiplerine Özel İçerik Üretecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy S20 serisinin bu hafta başlarında lansmanı sırasında Samsung, dünyanın en büyük video akışı sağlayıcısı Netflix ile önemli bir ortaklık yaptığını açıkladı. Ortaklıkta iki bölüm vardır ve ilk bölüm en ilginç olanıdır.

Bonus içerikler, Samsung Galaxy S20 ile Çekilecek

Netflix yakında sadece Samsung Galaxy cihaz sahipleri için popüler Netflix Orijinallerine dayanan bonus içerik yayınlayacak. Bonus içerik, sahne arkası videoları, refakatçi hikayeleri ve diğerlerini içerecektir. Netflix ve Samsung, Galaxy S20 cihazlarını ünlü yönetmenlerin ellerine vermek için birlikte çalıştıklarından, bonus içeriğin çoğu Galaxy S20’nin profesyonel sınıf kamerası kullanılarak çekilecek. “Narcos: Mexico”, “Sintonia,” “Elite” ve “Netflix bir Şaka” şovları başlangıçta bonus içeriğe sahip olacak. Netflix gelecekte bu türden daha fazla içerik getirecek.

Herkes izleyebilecek

Ortaklığın ikinci kısmı Netflix’in Galaxy cihazlarıyla gelişmiş entegrasyonudur. Bu yeni entegrasyon, Samsung Daily, Bixby ve Finder aracılığıyla içerik bulma ve erişilebilirliği kolaylaştıracak. Ortaklık hakkında konuşurken Netflix, bonus içeriğin Samsung Daily, Samsung.com ve Samsung’un sosyal medya kanalları aracılığıyla diğer cihaz sahipleri için mevcut olacağını belirtti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler