Cumartesi, Nisan 27, 2024

Stranger Things 4 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sürükleyici hikayesi ile ilk iki sezonu ile muhteşem bir kitle yakalayan Stranger Things dizisi, kendisine gelen yoğun ilgileri cevapsız bırakmayarak üçüncü sezonu ile sevenlerini yalnız bırakmamıştı. Üçüncü sezonunu bir çok merak bırakıcı sonla bitiren Stranger Things, bugün resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda dördüncü sezondan kısa bir teaser paylaştı.

15 Temmuz 2016 tarihinde vizyona giren Netflix yapımı dizi bilim-kurgu kategorisinde bir aksiyon dizisidir. 80’ler ve 90’lar dönemlerinin Amerikasında geçen dizinin asıl konusu paralel evrenden gelen bir yaratığın Mike isimli bir çocuğu kaçırmasını ele alıyor ve olaylar buradan alıp başını ilerliyor.

Fragmana baktığımız zaman bu yeni sezonun Rusya’da ama dizinin dönemine göre yorumlarsak Sovyet Rusya’da geçeceğini kolaylıkla anlayabiliyoruz ayrıca fragmanın sonunda ise üçüncü sezonda öldüğünü sandığımız Hope karakterinin de yaşadığı müjdesini almak çok mutluluk verici.

Bakalım bu yeni sezonda bizleri ve dizide ki çocukları ne tür bir aksiyon ve bela bekliyor hepisini göreceğiz. 50 saniyelik kısa teaser yada video bizlere herhangi bir vizyon tarihi vermiyor fakat anlaşılan şu ki çok kısa bir süre Stranger Things 4, Netflix’te olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler