Cumartesi, Nisan 20, 2024

NetflixParty.com ile Arkadaşlarınızı Tek Tık ile Evinize Davet Edin

Paylaş

silkroad gaminggentr

Koronavirüs ile korunma sürecinde Karantina Günleri yaşadığımız, hem kendi hem de toplum sağlığımız için evlere tıkılıp kaldığımız bu günlerde insan sosyalleşmek istiyor. Instagram, Facebook, Twitter, Skype, Discord gibi sosyal ağ uygulamaları ile uğraş sergilesekte insan arkadaşları ile bir takım aktive yapmak istiyor. Bu konuda ise NetflixParty isimli bir eklenti yardımımıza koşuyor.

Aslında bunu sadece arkadaşlarınız ile keyifli ortak vakit geçirmek için değil aranıza engel koyduğunuz sevgilileriniz ile de yapabilirsiniz. NetflixParty isimli eklenti, eklentinin kurulu olduğu en az iki kişi arasında bir sunucu başlatıyor ve ortak izlemenizi mümkün kılıyor.

Netflix Party Nasıl Kurulur ve Kullanılır?

NetflixParty kullanımı oldukça basit, Chrome yada Microsoft Edge tarayıcınızdan NetflixParty eklentisini kuruyorsunuz. Ardından Netflix hesabınıza girerek izleyeceğini filmi/diziyi yada yapımı kararlaştırıp izleme ekranına geçiş yapıyorsunuz, izleme ekranına geçiş yaptığınız zaman videoyu duraklatın ve tarayıcının sol üst bölümde kırmızı biçimdeki NP logosuna tıklayın (Netflix harici bir sayfada iseniz renksiz olacaktır.).

NP logosuna tıkladığınızda açılan Pop-up ekranında “Start the Party” düğmesini bağlayın ve kısa bir süre bekleyin, sunucunuz başlayacaktır. Ayrıca Netflix Party’nin en güzel yanlarından birisi arkadaşlarınız ile mesajlaşabiliyorsunuz ve Chat alanında videoyu kimin durdurduğunu kimin başlattığını kimin ileriye sardığını anlık olarak görebiliyorsunuz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler