Cuma, Nisan 26, 2024

Nokia 5.1 Plus Uygun Fiyatlarla Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemde telefonlarına oldukça önem veren Nokia yeni modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni modeli 5.1 Plus’ta bu ürünler arasında yer alacak gibi duruyor.

İlk cep telefonlarından bu yana piyasanın içerisinde olan Nokia, son dönemde akıllı telefon bandında iddialı ürünler ortaya koydu. Genellikle uygun fiyatlar ile orta segmente hitap eden Nokia yeni modeli olan 5.1 Plus’ı da bu kategori dahilinde geliştirdi.

Ülkemizde yeni satışa sunulan Nokia 5.1 Plus, üzerinde Mediatek Helio H60 yonga setini taşıyor. Bu işlemci tam 2.0 GHz hızında çalışıyor. Bu işlemciyi ise 3 GB Ram bellek ile destekliyor. Elektriksel anlamda gücünü ise 3.060 mAh bataryasından alıyor.

nokia1

5.86 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan 5.1 Plus, HD+ çözünürlüğünde görüntü kalitesi sunuyor. Kamera konusunda önde 8 megapiksellik bir selfie kamerası barındıran cihaz, arkasında f/2.0 diyafram aralığına sahip 13 megapiksellik bir kamerasına ek olarak, 5 megapiksellik ikinci kamerayıda bulunduruyor.

İşletim sistemi olarak Android 9.0 Pie’ı kullanan cihaz içerisindeki tüm verileri 32GB depolamasında barındırıyor. Cihazın fiyatı ise ülkemizde tam 2.000 TL. Tabi Turkcell ayrıcalığı ile.

Günümüzde akıllı telefonlar 6000 TL gibi fiyatlara çıkmışken böyle cihazları bulmak zor olduğu gibi elde etmek biraz daha olanaklı. Bakalım 5.1 Plus’ın satışları HMD Global’ı tatmin edecek mi…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler