Perşembe, Mayıs 2, 2024

OnePlus ve McLaren Ortaklığı Sona Erdi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İngiliz otomobil üreticisi McLaren, OnePlus ile olan ortaklığında McLaren markalı özel OnePlus telefonu üretmişti. Şirket yaptığı açıklamada “planlanan sonuca ulaştık” dedi ve ortaklığın bittiğini duyurdu. Konu ile ilgili “2018’de başlayan bu ortaklıkta OnePlus destekleyici ve değerli bir ortak oldu” dedi McLaren.

OnePlus’ın McLaren ile ortaklığı, telefonun diğer ürün serilerine kıyasla benzersiz tasarımlar ve daha yüksek özellikler ve fiyat etiketleriyle sunulan birkaç el cihazının piyasaya sürülmesiyle sonuçlandı. Geçen yılki OnePlus 7T Pro’nun McLaren Sürümü, siyah ve turuncu bir renk şeması ve 8GB RAM yerine 12GB ile geldi.

Ortaklık ayrıca OnePlus’ın bu yıl CES’te sergilediği Concept One akıllı telefonunun unsurlarına da ilham verdi. Cihazın arkasına dikişli deri eklemenin yanı sıra OnePlus, kaybolan kamera teknolojisinin McLaren 720S’deki elektrokromik çatıdan ilham aldığını söyledi.

Ortaklığın bir diğer ürünü ise OnePlus’ın bu sene CES’te sergilediği Concept One isimli telefonuna da ilham verdi. Cihazın arkasına dikişli deri eklemenin yanı sıra OnePlus, kaybolan kamera teknolojisinin McLaren 720S’deki elektrokromik çatıdan ilham aldığını söyledi.

Ortaklığın sona erişinden ilk haber alışımız OnePlus’ın logosonun McLaren’in web sitesinde yer alan ortaklar listesinden çıkarılması ile ortaya çıktı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler