Cumartesi, Nisan 20, 2024

Pil Canavarı Galaxy M30s 18 Eylül’de Geliyor !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Global Pazar’da liderliğini sürdüren Samsung , çok beğenilen M serisine önümüzdeki haftalarda bir yenisini daha ekleyecek. Yeni gelecek olan model olan Galaxy M30s‘in satışa sunulacağı tarih açıklandı. Galaxy M30s 18 Eylül‘de satışa çıkacak

hop hop

 

Bilindiği üzere Galaxy M Serisi Hindistan’a özel olarak üretilmiş ancak gelen talepler sonucu diğer ülkelere de dağıtımı gerçekleşmiş bir seri. Galaxy M30s’in satışının da ilk olarak Amazon üzerinden Hindistan‘a yapılacağı edindiğimiz bilgiler arasında. Edindiğimiz diğer bilgiler arasında da satışın tek bir ülke sınırlandırılmayıp Asya ve Avrupa ülkelerine de yapılması bekleniyor. Galaxy M30s’in Türkiye pazarına da giriş yapıp yapmayacağını önümüzdeki günlerde öğrenmiş olacağız.

Galaxy M30s‘in özellikleri nelerdir ? Gelin bir yakından bakalım.

M30s gün içerisinde  uzun süre cep telefonu kullanımı yapan kullanıcılar için bir kurtarıcı olmaya geliyor. Pil konusunda 6.000 mAh gibi devasa pille karşımıza çıkıcak olan M30s , Galaxy M20’den daha büyük bir pile sahip olarak M serisi içerisindeki rekabeti kızıştıracak gibi duruyor. 

Galaxy M30s 2

Telefon gücünü Exynos 9610‘işlemcisinden almakla birlikte 4GB ve 6GB Ram seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak.  Kamera konusunda da iddialı olan M3Os 48 MP Ana Kamera + 5 MP Derinlik + 8 MP Ultra Geniş Açı Kamerası ile bulunduğu segmentte ses getireceğini söylesek yanlış olmayacaktır.

Samsung Galaxy M30s 280 Dolar satış etiketiyle raflarda yerini alacak. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler