Cuma, Mart 29, 2024

Samsung, Önümüzdeki Yıl Daha Ucuz ve Daha İnce Katlanabilir Bir Telefon Çıkaracak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, uzun süredir geciken Galaxy Fold cihazını piyasaya sürmenin zirvesinde ve zaten ortalıkta dönen söylentiler gelecek yıl piyasaya sürülecek ikinci bir Samsung katlanabilir telefon seti ile dolmaya başlamıştı. Bloomberg’e göre, Samsung’un yeni akıllı telefonun kolayca yerleştirilebilir bir “kare” oluşturabilecek şekilde içe katlanan 6.7 inçlik bir ekran etrafında üretileceği bildirildi.

İçinde tek bir delikli kamera dışında ise iki kamerası daha bulunacak cihazın daha ince ve 1.980 Amerikan dolarından daha uygun olması gerekiyor. Samsung’un, cihazın cazibesini daha da öteye genişletmeye yardımcı olması için tasarımcı Thom Browne ile işbirliği yaptığı söyleniyor.

Samsung’un yeni cihazı, Lenovo tarafından geliştirilen katlanabilir cihaz Motorola RAZR’a benziyor. Mart ayında Bloomberg, Samsung’un bu yılın başlarında piyasaya sürülebilecek olan kapak stilinde bir katlanabilir üzerinde çalıştığını söyledi.

galaxy fold highlight stand start

Özelliklerin bir kısmı sızdırıldı

Bloomberg tarafından paylaşılan bilgilere göre, Samsung’un bir sonraki katlanabilir telefonunun iç ekranı için ultra ince bükülebilir camları test ettiğini belirtti. Galaxy Fold, koruma için kalın bir polimer tabaka ilen kaplanmış esnek bir plastik ekran kullanıyor.

Samsung, Nisan ayında, telefon ile ilgili gözden geçirilen bilgilerin, şirketin ilk katlanabilir cihazının ödeme yapan müşterilere gönderilmesinden yalnızca birkaç gün önce donanım sorunlarının ortaya çıkmasından sonra Galaxy Fold’un lansmanını geciktirdi. Fold, cihazın 7.3 inçlik dahili ekranını döküntüden korumak ve bükülebilir ekrana uygulanan koruyucu katmanı çıkarmak ve daha az cazip hale getirmek için cihazı yeniden tasarladı. Artık Galaxy Fold’un her geçen gün satışa çıkması bekleniyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler