Cumartesi, Nisan 20, 2024

Piyasadaki En Pahalı 5 Kulaklık Modeli ve Detayları!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Klavye almak için pek çok nedeniniz olabilir. Oyuncu klavyesi olarak ürünleri baz aldığımızda ise pek çok marka devreye giriyor. Her ürünün kendine has özellikleri ile geldiğini biliyoruz. Zira fiyat/performans ürünleri tercih etmeye çalışsak da, performans – performans sekmentinde yer alan ürünlerin alıcısı da bir hayli fazla. Biz de bu yazımızda piyasanın en pahalı 5 Oyuncu Kulaklığını inceleyeceğiz.

Rehberlerimizi sizlerle paylaşmaya devam ederken, liste halinde ilerlemeyi tercih ediyoruz. Zira kabarık fiyatlar dikkat çekerken, sırada oyunu kazandırmaya yarayacak en önemli ekipmanlardan birisi olan kulaklık modelleri var. Bu rehberimizde ise şuanda piyasadaki en pahalı 5 oyuncu kulaklığı modellerini göreceksiniz.

RAZER ManOWar Wireless 7.1

İlk olarak Razer’ın ManOWar 7.1 modelini incelemek istedik. Piyasadaki en iyi ve en pahalı kulaklık modellerinden birisi olan ManOWar, 7.1 çevresel ses motoru ile yüksek performans sunuyor. Ayrıca sağlam ve gösterişli yapısı ise kaliteyi üst seviyeye taşıyor.

razer manowar

Kablosuz olarak kullanma imkanı sunan ManOWar, 16 saate kadar kesintisiz kullanım sunuyor. 16.8 milyon renk seçeneğinin bulunduğu aydınlatması ise gösterişi en üst seviyeye çekiyor. Toplanabilir mikrofonu ilede takım arkadaşlarınız ile bağınız hiç kopmuyor. ManOWar’ın piyasa fiyatı ise 660-900 TL arasında değişmekte.

LOGITECH G933 Artemis Spectrum Wireless

Oyuncu ekipmanları dedikmi Logitech ürünlerinden bahsetmemekte olmaz. Listemize yüksek fiyatı ile girmeyi başaran G933 Artemis Spectrum, tıpkı ManOWar’daki gibi kablosuz kullanım imkanı sunuyor. 7.1 Surround sesli kulaklık, son derece şık bir tasarıma sahip.

logitech g933

16.8 milyon renkli RGB aydınlatması ile oyunculara hitap ettiğini gösteren G933, üzerinde 3 adet programlanabilir G tuşu barındırıyor. Katlanabilir mikrofonuda üzerinde taşıyan G933, birden çok cihaza aynı anda bağlanma özelliği sunarken, farklı sesleri karıştırmamayıda başarıyor. Fiyatı ise 770-900 TL arasında değişmekte.

ASUS Strix 7.1

Asus’u diğer ürünlerden ayıran en büyük noktalardan birisi tasarım. Asus, Strix 7.1 modelinde de farklı bir tasarıma giderek oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. Üzerinde karanlıkta parlayan baykuş gözlerini taşıyan Strix 7.1 tasarıma ayrı bir hava katıyor.

asus

Yine bu kulaklığı diğerlerinden ayıran bir özelliği ise beraberinde gelen tak-çalıştır ses istasyonu. Gerçek 3D saran ses, ortam gürültüsü engelleme teknolojisi, kulaklık amfisi ve oyun profilleri sunan ses istasyonu pekçok özellik sunuyor. Asus Strix 7.1‘in fiyatı ise 800-900 TL arasında değişmekte.

SENNHEİSER Game One

Sennheiser, kulaklık konusunda kendini kanıtlamış markalardan birisi. Bu kulaklığın listemizdekilere nazaran eksik yanı ise kablosuz kullanım sunmaması. Ancak Sennheiser Game One, bu açığı kalitesi ve performansı ile tamamlıyor.

sennheiser game one oyuncu kulakligi 002

Tasarım olarak rakiplerinin biraz gerisinde kalarak, standart bir görünüm sunan Game One, ergonomik tasarımı ile uzun kullanımlarda dahi kullanıcıyı yormuyor. Ayrıca dış ortam gürültüsünü engelleyebilen mikrofonu sayesinde, arka plandaki sesleri kaybedebilirsiniz. Kulaklığın fiyatı ise 1100 TL civarında.

SENNHEİSER Game One İncelemize Göz Atın: Hile gibi: Sennheiser Game One Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

STEELSERİES Siberia 800

SteelSeries ürünlerinin kalitesinden bahsetmemize gerek yoktur diye düşünüyorum. Yüksek performansı ve kablosuz kullanımı ile oyuncuların ihtiyaçlarının tamamını karşılayan Sibera 800, tasarımı ile fazlasıyla dikkat çekiyor.

steelseries sibera 800

Üzerinde bulunan mikrofonu ile takımınız ile bağınızı hiç koparmayan Sibera 800, kullanım esnasında pil değiştirme olanağıda sunuyor. Ayrıca Sibera 800’e ikinci yada üçüncü pillerde satın alabilirsiniz. Sibera 800’ün piyasa fiyatı ise 1000-1200 TL arasında değişmekte.

Listemizde piyasadaki en pahalı oyuncu kulaklıklarından 5 tanesini inceledik. Her modelin kendine has farklı bir özelliği bulunduğunu fark etmişsinizdir. Benim bu listedeki favori kulaklık modelim, Sennheiser’ın kablosuz kullanım imkanı sunmaması nedeni ile RAZER ManOWar Wireless 7.1 oldu. Sizde fikirlerinizi ve hangi kulaklığı tercih edeceğinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler