Perşembe, Mart 28, 2024

PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Gözüktü – İddia!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 Türkiye fiyatı, resmi olarak açıklanmadı. Sony Türkiye’nin bu konuda yapacağı son resmi açıklamayı merak içinde bekliyoruz. Açıklama yok ama hatırı sayılır derecede sızıntılar var.

Son sızıntı Posta gazetesinden geldi. Gazetenin yaptığı bir haberle beraber yeni konsolun Türkiye fiyatının belli olduğu söylendi. Hatta söylenmekle kalmadı yeni oyun konsolunun stok sayfasına ait olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı nasıl?

Mağaza açıklanmadı ama stok sayfasının görselinin bir mağazadan alındığı söylendi. Görsele baktığımızda gördüğümüz fiyat ise 7999 TL. 7999 TL satış fiyatı yüksek ama çok şaşırtıcı değil. Maalesef zaten fiyatı 7000 – 7500 TL bandında bekliyorduk.

PlayStation 5 Türkiye Fiyatı

Yeni konsola gelecek oyunlar, bu oyunların grafik yapısı, konsolun tasarımı falan her detay bir yana fiyat bir yana. 8000 TL’yi bulan rakamlar ülkemiz gelir durumu düşünüldüğü zaman çok düşük rakamlar değil.

Bu demek oluyor ki PlayStation 5 kolay ulaşılabilen bir konsol olmayacak. Yine de kesin konuşmak ve fiyat konusunda yorum yapmak için Sony Türkiye’nin fiyat duyurusunu beklemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler