Cumartesi, Nisan 20, 2024

Popüler Yüz Değiştirme Uygulaması Face Swap Live Android’e Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk olarak iOS platformunda yayınlanan ve kullanıcılar tarafından çok sevilen yüz değiştirme uygulaması Face Swap Live, artık Android versiyonu ile kullanıcılara sunuldu. Bu özelliği zaten Snapchat üzerinden tanıyoruz. Ancak Face Swap Live uygulamasının çalışma prensibi çok daha farklı. Bu da uygulamayı diğerlerine göre çok daha iyi konuma getiriyor.

Face Swap Live Android Uygulaması Nasıl Kullanılıyor ?

Uygulama ilk olarak iOS kullanıcılarına sunulmuş ve uzun bir süre Android uygulamasının getirilmesi beklenmişti. Beklenen gün geldiği gibi, yüz değiştirme uygulaması sayesinde arkadaşlarınızla veya ünlüler ile yüz değiştirme yaparak ortaya oldukça neşeli görüntüler çıkartabiliyorsunuz. Zaten uygulamanın da en çok tutmasını sağlayan avantajlardan birisi sürekli olarak farklı yüzlerin eklenmesi ve güncellenmesi.

Face Swap Live uygulamasında diğer uygulamalara benzer olarak iki kişi ile yüz değiştirebilmek mümkün. Fakat uygulamanın esas can alıcı noktası istenen herhangi bir kişinin yüzünü kullanabilmenize olanak sağlaması. Mesela bir ünlü ile yüz değiştirme yaparak o anları ölümsüzleştirebiliyorsunuz. İnternet üzerinde veya cihazınızda bulunan fotoğraftaki kişiler, canlı olarak uygulamadan yüzünüze aktarılabiliyor.

Face-Swap-Live
Face Swap Live Nasıl İndirilir ?

İsterseniz uygulamada video çekebildiğiniz gibi, sosyal medya mecralarında da paylaşabiliyorsunuz. Yüz değiştirme uygulaması Face Swap Live‘ın Android sürümünü aşağıdaki linkten indirmeye başlayabilirsiniz. Uygulamanın Android üzerindeki tek dezavantajı 2,89 TL ücretinin bulunması. Uygulamanın nasıl kullanıldığına ilişkin videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler