Cuma, Mart 29, 2024

PUBG Mobile için The Walking Dead Dönemi Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG Mobile, son yılların en çok konuşulan oyunlarından bir tanesi. Genel gelir oranlarında da rakiplerini bir hayli geride bırakan yapım, başarısına başarı katmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Bu kez oyun için PUBG Mobile The Walking Dead etkinliği duyuruldu.

Özel bir etkinlik olarak karşımıza çıkacak olan PUBG Mobile The Walking Dead etkinliğinde, The Walking Dead dizisinin sevilen karakterlerini görmek mümkün olacak. Özel olarak düzenlenecek olan etkinlik, kısa süre sonra başlıyor.

PUBG Mobile The Walking Dead Etkinliği

İlk yapılan açıklamalara göre 1 Ekim tarihinde başlayacak olan etkinlik, 2020 yılına kadar devam edecek. Yılbaşından sonra ise yeniden eski düzene dönüş yapılacak.

Etkinlik kapsamında karşımıza çıkacak olan karakterler ise dizide yer alan iyi ve kötü karakterler olacak. Rick Grimes, Daryl Dixon, Michonne gibi ana karakterlerin kontrol edilmesini sağlayacak olan yeni etkinlik, belli başlı sürprizler de sunacak.

PUBG Mobile The Walking Dead

İlk olarak 30 Eylül’de özel bir etkinlik düzenleneceğini belirtelim. Oyun içi görevleri tamamlayarak etkinliğe katılacak olan kullanıcılar, akıllı telefon hediye edilecek çekilişe hak kazanacak.

Etkinlik kapsamında düzenli olarak sürprizlerin gelmeye devam edeceğini de belirtelim. Yeni çekilişlerin sunulacağı ve oyun için kalıcı nesnelerin verileceği yarışmalar devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler