Perşembe, Mayıs 2, 2024

PUBG’ye Özel Klavye Tasarlandı! İşte O Klavye…

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayerUnknown’s Battlegrounds için özel klavye tasarlandı. Oynanışı kolaylaştıran klavye’nin fiyatı ise şaşırtıyor…

Dünyaca en çok oynanılan oyunlardan birisi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds için özel klavye geliştirildi. Varmilo tarafından tasarlanan ve oldukça kullanışlı duran klavye PlayerUnknown’s Battlegrounds özel üretilmiş. Baktığımız zaman üzerinde farklı ikonlar taşıyan klavye son derece kullanışlı duruyor.

pubg klavye 2

Varmilo firması oyuncular tarafından pekte tanınmasa’da fikir oldukça yaratıcı. Oyunda birçok özelliğin olması ve her özellik için kısayol tasarlanması, kullanıcıların kafasını karıştırabiliyor; Çoğu zaman ise kısayol tuşları bulunamıyordu. İşte bu sorunu ortadan kaldıracak The Chicken Dinner klavye.

Çorba Parası Çıkarmanın Zamanı!

Varmilo tarafından PlayerUnknown’s Battlegrounds’a özel olarak üretilen klavye üzerinde oyundaki eşyaların ikonlarını taşıyor. Sarı, gri ve beyaz renkleri üzerinde bulunduran tuşlar mekanik klavye özelliğini ürüne kazandırıyor.

pubg klavye 1 e1516406953453

Adı ise The Chicken Dinner olarak belirlenen klavye oldukça yaratıcı bir tasarıma sahip. Her ne kadar normal bir oyuncu almayacak olsa bile oyunda üstün başarı sağlamak isteyen veya sağlamış oyunlar için ideal bir klavye olarak gözüküyor.

Ürünün tasarımı ve kullanışlılığına diyecek yok. Ancak fiyatına şöyle bir baktığımızda oldukça uçuk duruyor. The Chicken Dinner adlı mekanik klavyenin tam fiyatı ise 150$. Çoğunuzun bu kadar etmez dediğini duyar gibiyiz. Sizce klavye ne kadar kullanışlı? Siz almak istermiydiniz?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler