Cuma, Nisan 19, 2024

Razer Electra V2 Kulaklık 7.1 Surround Ses Sunuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun kulaklıkları diğer kulaklıkların yanı sıra uzun süreli kullanıma maruz kalacağı için hem rahatlık bakımından hem de ses kalitesi bakımından diğer kulaklıklara göre daha kaliteli işlevler sunmak durumunda kalıyor. Fakat kaliteli ve pahalı bir yeni bir kulaklık almadan önce insanların yorumu da bir nebze önem arz ediyor çünkü genel olarak paramızla kumar oynayıp kaybetmek istemeyiz.

Razer’ın Electra V2 kulaklığı ise çok pahalı bir kulaklık olmasa da kaliteden ödün vermeyecek gibi duruyor.

Yeni güncellenen Electra V2 kulaklığı da Razer’ı temsil etmesi adına yeşil renkle dekore edilmiş. Ürünün fiyatı ise standart 3.5mm jak girişi olarak 60 dolar ve USB adaptörü ile birlikte 70 dolar olarak kararlaştırılmış. Bunun yanı sıra her iki ürün de 7.1 ses desteği sunuyor.

razer electra v2 kulaklik 7 1 surround ses sunuyor makale ici 3

Suni deriden yapılmış olan kulaklık pedleri ise oyuncunun isteğine göre ayarlanabilecek şekilde tasarlanmış. Cihazın ülkemize geldiğinde fiyatı nasıl olur tam bir şey diyemiyorum çünkü ABD mağazalarında 70 dolar olan ürün Avrupa mağazalarında 70 euro oluyor. Gönül ister ki ülkemize geldiğinde de 70 TL olsun ama hikaye her zamanki gibi. Ülkemize geldiğinde ise tahminime göre minimum 300 TL bir fiyat olacak.

razer electra v2 kulaklik 7 1 surround ses sunuyor makale ici 2

Hayatın zorluklarına dayanacak şekilde tasarlanmış Razer Electra V2‘nin esnek alüminyum çerçevesi ürünün hafif ve dayanıklı olmasını sağlıyor. Kafa desteği ise uzun kullanımda rahat kalmamızı sağlayacak.

razer electra v2 kulaklik 7 1 surround ses sunuyor makale ici 1

Aşağıda ise ürünün bir önceki sürümle karşılaştırmalı olarak özelliklerini inceleyebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler