Perşembe, Nisan 25, 2024

Razer Phone’un Yeni Güncellemesi, Kamera ve Ses Kalitesini Yükseltiyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir çoğumuzun -özellikle oyuncu kitlesinin- yakından tanıdığı Razer markasının akıllı telefon modeli Razer Phone için 97MB boyutunda bir güncelleme yayınlandı. Oyunlarda yüksek performans sağlamasıyla öne çıkan modele gelen bu yeni güncelleme, Razer Phone kullanıcılarına daha kaliteli fotoğraflar ve daha iyi bir müzik deneyimi sunuyor. 

“Her Şey Oyun Değil”

Hemen hemen tüm okurlarımız bir şekilde Razer şirketini duymuşlardır. Işıklı mışıklı klavyeler, fareler, kulaklıklar, kontrol cihazları ve bunun gibi her türlü oyuncu ekipmanının üretimini yapan marka, yakın geçmişte ilk akıllı cep telefonu modelini piyasaya çıkardı. Özellikle Razer fanlarının ve oyuncu kitlesinin büyük bir bölümün dikkatini çekmeyi başaran bu akıllı cep telefonu modeli, kaliteli oyun deneyimi sağlayabilmesi ile öne çıkıyor.

Razer Phoneun Yeni Güncellemesi Kamera ve Ses Kalitesini Yükseltiyor İÇERİK 1 PNG min

Fakat şirket, bir akıllı telefonda sadece oyun oynanmadığını ve cihazlarının diğer alanlarda da başarılı olması gerektiğini düşünmüş olmalı ki, kullanıcılarına 97 MB boyutunda yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme cihazın kamera performansını yükseltmekle birlikte ses kalitesine de el attı. 

Kamera konusunda yapılan iyileştirmelerde öne çıkan yenilikler, düşük ışıklı ortamlarda ve HDR modunun açık olduğu durumlarda kameranın deklanşör hızının artması olarak karşımıza çıkıyor. Kumlanmaları azaltan ve daha iyi renk yayımı sağlayan güncelleme beraberinde, gölgeler de daha çok netleşiyor. Bazı ufak kamera hatalarını düzelten güncelleme, minik dokunuşlarla fotoğraf çekme süresini de kısaltıyor. 

Ses tarafına geldiğimizde ise, topuzlu kulaklık kullananlar mutlu olacağa benziyor. Sesteki keskinliği arttıran güncelleme, HD Audio görüşme kalitesini de bir basamak yukarı taşıyor. Söz konusu güncelleme, bir çoğumuzun yakından tanıdığı Dolby Digital ses teknolojisindeki ufak hataları da düzeltiyor.

Razer Phoneun Yeni Güncellemesi Kamera ve Ses Kalitesini Yükseltiyor İÇERİK 2 PNG min

Oreo güncellemesini de alacağı belirtilen cihaz, aldığı 97 MB‘lik güncelleme ile otomatik parlaklık ayarındaki yüksekliği düzenliyor. Bunun yanında Arrival isimli temadaki ikonların karanlık moda göre ayarlanması gibi değişiklikler de bu güncellemenin düzenledikleri arasında yer alıyor. 

Bilmeyenler İçin Razer Phone’un Donanımlarından Bahsedelim

Gücünü Qualcomm Snapdragon 835 işlemciden alan cihaz, bu işlemciyi 8 GB RAM ve 64GB dahili hafızayla destekliyor. Bu dahili bellek, kullanıcısına yetmediği durumlarda Micro SD kart ile arttırılabiliyor. Cihaz batarya konusunda da iddialı görünüyor. 4000 mAh’lik bir değere sahip olan batarya,  Qualcomm Quick Charge 4+ teknolojisini de destekliyor. Biri telefoto biri geniş açı olan çift 12 MP arka kamera, bu mercekler sayesinde alan derinliği efektine sahip fotoğrafların çekilmesi de olanak veriyor. Önde ise 8 MP kamera bulunuyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

    • Şuanda Amerika’da satılmakta. Avrupada da satışı gecikmeyecektir lâkin Türkiye’ye resmi olarak girecek mi ya da ne zaman girer bilinmez 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler