Cuma, Nisan 26, 2024

Razer şimdi de 12.800 mAh’lık Powerbank üretti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en iyi bilgisayar geliştiricilerinden birisi olan Razer, şimdi de Powerbank üretti. Geliştirmiş olduğu yeni nesil teknoloji sayesinde Razer Powerbank bilgisayarlara 6 saate kadar ekstra kullanım süresi sağlıyor. 12.800 mAh bataryaya sahip olan Powerbank, farklı markaları da şarj edebiliyor.

Quick Charge 3.0 destekli

Razer tarafından geliştirilen Powerbank kullanıcılara ekstra süre kazandırdığı gibi, bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Mobil cihazlar için genelde tercih ettiğimiz Powerbank’lar artık laptop kullanıcıları için de vazgeçilmez olacak. Cihazın üzerinde Razer logosunu yakından görebiliyoruz. Siyah ve mat alaşımda bir tasarımı bulunan Razer Powerbank aynı zamanda hızlı şarj teknolojisi olan Quick Charge 3.0 ile geliyor.

Razer Powerbank ile beraber telefon, tablet ve Razer Blade Stealth gibi ürünleri şarj edebiliyorsunuz. Şuanda net test rakamları ulaşmasa da, Dell XPS 13 ve Asus Zenbook gibi farklı markaların ürünlerini de şarj edebiliyor.

razer powerbank
Üzerinde 3 port bulunan Razer Powerbank‘ta aynı anda üç farklı cihaz da şarj edebilmek mümkün. Ancak taktir edersiniz ki bu powerbank’ın çok çabuk bitmesine neden oluyor. Ayrıca Razer Powerbank’ta takılan şarjı tanıyabilen bir özellik de bulunuyor. Bu şekilde şarj için takılan bir cihaza hangi voltaj değerinin verilmesi konusunda otomatik işlem yapıyor.

Üzerinde iki adet USB Type-A ve bir adet USB Type-C çıkışları yer alıyor. 335 gram ağırlık ve 23.4 mm inceliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. İlk olarak ABD’de satışa çıkacak olan Razer Powerbank, çok yakında dünyanın pek çok ülkesinde de görülebilecek.

razer powerbank 002
ABD’de 150 dolar etiket fiyatı bulunan Razer Powerbank, rakiplerine göre pahalılığı ile yine göz dolduruyor. Kim bilir, belki ilerleyen zamanlarda RGB şerit ledlere sahip bir powerbank bile Razer’dan gelebilir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler