Cuma, Nisan 19, 2024

Riot Yeni oyunu Legends of Runeterra İçin ‘Erken Keşif’ Kayıtları Alıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda bildiğiniz üzere dünyaca ünlü ve ülkemizde de bir çok oyuncusu bulunan League of Legends’in yapımcısı Riot Games Legends of Runeterra isminde bir oyun çıkaracağını duyurmuştu. 16 Ekim’de duyurduğu stratejik kart oyunu Legends of Runettera (LoR), ikinci ön izleme dönemiyle oyunseverlerin beğenisin sunulacağı bilgisi paylaşıldı. 14 – 19 Kasım 2019 tarihleri arasında ön izleme izleme açılacağı belirtildi.

Yol Haritası 1

Oynanışı beceri ve yaratıcılık gerektiren yeni kart oyunu Legends of Runeterra, 2020 yılında hem mobil hem de PC’lerde oynanmaya hazır hale gelecek. Geliştirme aşaması devam eden LoR, bu süreç devam ederken aynı anda oyuncularla da buluşuyor. Bu kapsamda Riot Games, oyuncuların yeni oyunun ilk halini görmesi için birinci ön izleme dönemini 16-22 Kasım arasında gerçekleştirmişti. Gelişmelerin hızlı bir şekilde topluluğa sunulacağı ikinci dönemin amacı da oyuncuların tepkilerini görmek, geri bildirimlerini almak ve bu bildirimlere göre ilerlemek.

Riot Games’in “Keşif Gezisi” olarak adlandırdığı bu dönem, oyuncuların ne kadar çok farklı taktiklerle zafere ulaşabileceğini de gösterecek. 14 Kasım saat 19:00’dan, 19 Kasım saat 19:00’a kadar sürecek bu keşfe ortak olmak isteyen oyuncuların, https://playruneterra.com/tr-tr/news/lor-announce-faq adresinde anlatıldığı şekilde ön kayıt yaptırması gerekiyor.Ön kayıt döneminde diğer oyuncuların bir adım önüne geçmek isteyen oyuncular için YouTube ve Twitch hesaplarını Riot hesaplarına bağlayacağı bir sistem kuruldu.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler