Cumartesi, Mayıs 11, 2024

RTX 2080 Ekran Kartlı ASUS ROG Zephyrus GX701 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS CES 2019‘da yeni oyuncular için geliştirmiş olduğu ROG Zephyrus GX701 modelini tanıttı. 17 inçlik bu canavarın içerisinde RTX 2080 Max-Q ekran kartı yer alıyor. Zira bundan bir kaç gün önce sizlere NVIDIA’nın laptoplar için yeni RTX ekran kartlarını da duyurduğunu belirtmiştik.

Cihaz ayrıca tasarımsal açından da göze hitap ettiğinin altını çizmek lazım. Bu sene CES 2019 gerçekten teknolojik anlamda önemli gelişmelere ev sahipliği yaptı, yapmaya da devam ediyor.

ASUS ROG Zephyrus GX701

Cihaz G-SYNC teknolojisi ile birlikte çalışan 144 Hz tazeleme oranına ve 3 MS tepkime süresine sahip ekran ile geliyor. CES 2019‘daki iddialar ve detaylara göre 15 inçlik bu canavar bilgisayar çantalarına rahatlıkla sığabiliyor ve taşınabilirliği daha kolay.

Öte yandan 24 GB bellek ve 1 TB depolama alanı ile birlikte gelen Zephyrus, oyuncular için ve çalışmalarını profesyonel olarak gerçekleştirmek isteyenler için geliştirilmiş. İçerisinde dahili olarak 65W’lık hoparlörü, USB C tipi girişleri ve aynı anda iki farklı ekrana 4K çözünürlükte görüntü aktarım imkanı sağlıyor.

ASUS ROG Zephyrus GX701 002

ASUS ROG Zephyrus GX701 0056

RGB Aydınlatmalar ve Tasarım Ön Planda

Cihazın tasarımı size diğer “laptop” modellerine göre çok farklı gelebilir. Zira ROG Zephyrus GX701 ön panelinde ROG logosu, RGB klavyesi ve ince kompakt tasarımı ile birlikte geliyor. Bu inceliğin içerisinde de RTX 2080’in olması gerçekten oyunculuk adına ciddi gelişmeleri işaret ediyor.

Henüz cihazı test etme imkanımız olmadı ama, klavyenin biraz aşağıda kalıyor olması akıllarda ufak tefek soru işaretleri oluşturdu. Bakalım ilerleyen günlerde detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ürün Görselleri

ASUS ROG Zephyrus GX701 003

ASUS ROG Zephyrus GX701 007

ASUS ROG Zephyrus GX701 004

ASUS ROG Zephyrus GX701 Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler