Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S8 Plus sızıntısı ve teknik özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün akıllı telefon dünyasında güvenilir kişi bilinen ve takip edilen @evleaks, önümüzdeki Samsung Galaxy S8+ akıllı telefonunun neredeyse tüm teknik özelliklerini doğruladı. Samsung Galaxy S8+ akıllı telefonunun teknik özellikler arasında 6.2 inç QHD + Süper AMOLED ekran (yuvarlak köşeleri hesaba katarsak 6.1 inç) ve 4 GB RAM bulunuyor.

Diğer özellikler arasında 12 MP Dual Pixel arka kamera, 8 MP ön kamera ve 64 GB dahili bellek yer alıyor. Telefon 4G LTE kapasitesine sahip, IP68 toz ve suya dayanıklılık sertifikalı ve Knox tarafından güvence altına alınmıştır. Aynı zamanda bir iris tarayıcı içermekte, Samsung Pay’ı ve ayrıca kablosuz şarjı desteklemektedir. Teknik belgede ayrıca AKG (Harman) tarafından ayarlanan kulaklıklardan bahsediliyor.

Detaylara Evan’ın Twitter hesabından yayınladığı görselden erişebilirsiniz. Bu yazıda eksik olan önemli özellikler ise yonga seti ve pil kapasitesidir. İlerleyen günlerde bu özelliklerin de sızdırılması bekleniyor. Bakalım Samsung Galaxy S8 Plus bizlere neler sunacak merakla bekliyoruz.

evan blass samsung galaxy s8 plus

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Galaxy s8 plus modeli çıkacak olursa hocam adamlar bu sefer iyi satarlar bir kez daha hata kaldırmaz Samsung. Zaten başkan yardımcısı tutuklandı diken üstündeler..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler