Cuma, Mart 29, 2024

Samsung, Garantiye Gelen Telefonun Bozulma Nedenine Instagram Dedi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Türkiye çok garip bir habere imzasını attı. Garantiye ekran yanması sebebi ile gelen bir telefona bu durumun Instagram yüzünden olduğu gerekçesini sundu.

Samsung Türkiye garantiye gelen bir cihazına ilginç muamele uyguladı. Samsung S8 sahibi olan kullanıcı telefonundaki bir arıza nedeniyle servise gitmeye karar verdi. Telefonunun garantisi mevcut. Tabi fiyatlarda epey yüksek olduğu için garantiden başka yönteme başvurulması mantıksız.

Telefonunu garantiye götüren kullanıcıya Samsung Türkiye geri dönüş yaptı. Telefonun ekranının yandığını belirten servis bunun gerekçesini ise Instagram olarak belirledi. Kullanıcı telefonunun iadesini veya değişimini talep etmiş. Ancak Samsung Türkiye’nin geri dönüşü telefonun Instagram nedeniyle bozulduğu ve garanti kapsamı dışında olduğu yönünde. Tamiri içinse ciddi bir fiyat talep edilmiş.

samsung

Ekran yanığı bulunan S8 model cihaza 1400 TL fiyat biçen Samsung Türkiye cihazı bu ücret karşılığında onaracağını bildiriyor. Ancak fiyat çok uçuk. Tabi bu durum oldukça olumsuz tepki alıyor.

Eğer böyle olacaksa neden garanti var? Yada bu gerçekten garanti mi? 1400 TL ülkemizde çok çok ciddi bir rakam. Hemde sadece bir ekran yanığı için. Bu kısımda kullanıcının mağduriyeti büyük. Ve Samsung Türkiye böyle bir şey yapacak bir firma değil. Umarız Samsung Türkiye bu yanlış adımdan vazgeçer.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler