Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony’den Yenilenen PlayStation VR!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation için üretilen VR’ın yeni versiyonu geliyor. Sony tarafından üretilen cihaz yepyeni özellikler kazandı.

Sony tarafından, PlayStation 4 ve üstü modeller için üretilen VR Başlığı setinin yeni versiyonu tanıtıldı. VR piyasasına girdikten 1 yıl sonra güncelleme ile gelen Sony, eksiklerini kapatıp yeni özellikler ekleyecek.

CUH-ZVR-2 kod adını taşıyan güncellenmiş VR yeni bir model olarak geliyor. Tasarımsal konuda önceki VR’dan pekte ayrılmasa da kullanışlılık ve özellik açısından küçük farklar olduğunu belirtmek gerek.

sony playstation vr 3 1

Öncelikle yeni VR’da öncekine nazaran daha ince ama daha dayanıklı bir kablo kullanılmış. Ardından güncelleme ile HDR desteğine kavuşan VR, görüntü kalitesini artıracak ve daha iyi bir oyun deneyimi yaşatacak.

Yine daha iyi oyun deneyimi adına işlemcisini yükselten Sony, güncellenmiş versiyonunda PSVR İşlemci Birimi‘ni kullanarak HDR’ı da destekleyebilecek. Yani yeni VR ile daha iyi bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.

sony playstation vr 2

Genel olarak baktığımızda köklü değişiklikler olmasa da oynanışı ve görüntüyü etkileyecek değişiklikler söz konusu. Çıkış tarihi hakkında net bir açıklama olmamasına rağmen bazı söylentilere göre cihazın 14 Ekim‘de Japonya‘da satışa sunulacağı söyleniyor. Yine aynı şekilde net fiyatı belirtilmezken, söylentilere göre 440$ civarında olacağı biliniyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler