Salı, Nisan 23, 2024

Sosyal Medya “Askeri Darbe Girişimi” İddiasından Sonra Yavaşladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Az önce haberlerde son dakika olarak geçen “Askeri Darbe Girişimi” iddiaları güçlenmeye devam ediyor. Ardından Sosyal Medya dar boğaza girdiği gibi, Facebook, Twitter ve YouTube kanallarına erişim sağlanamıyor. Sosyal Medya’nın neden yavaşladığına dair tüm detaylar haberimizde..

Sosyal Medya Çökme Durumuna Geldi

Az önce tüm TV kanallarının son dakika olarak geçtiği Boğaziçi Köprüsü’nü kapatan bir takım askerler yüzünden Sosyal Medya‘da dar boğaza girdi. TV kanallarının ve çeşitli haber sitelerinin FETÖ kavramını ele alarak askerlerin böyle bir duruma giriştiğini belirtiler. Detaylar son dakika olarak gelmeye devam ettiği gibi, Sosyal Medya kanallarındaki yavaşlıklarının buna bağlı olarak kesildiğini söyleyebilmek mümkün gibi görünüyor.

Geçtiğimiz senelerde olayların büyümemesi için Gezi Parkı olaylarında olduğu gibi, kişilerin Sosyal Medya‘yı kullanarak örgütlenme ve milleti galeyana getirme girişimlerinin önüne geçilmesi için yapılan bu çalışmalar yerinde ve doğrudur.

sosyal-medya-yavasliklar

Eğer Sosyal Medya hesaplarınızda aşırı bir yavaşlık varsa sizden kaynaklandığını düşünmeyin. Şuanda son dakika olarak geçen haberlerden dolayı Sosyal Medya planlı olarak yavaşlatıldığını düşünüyoruz. Umarız olaylar büyümeden sonuçlanır ve milletimiz rahat bir nefes alır. Bu ülke hepimizin, dış darbeler ve olaylara kayıtlı kalmadan kalkışmanın sona ermesini umut ediyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler