Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Spider-Man Miles Morales PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin PC için uyarladığı yeni yapım Spider-Man Miles Morales PC oldu. Marvel’s Spider-Man oyununun temellerine bağlı olsa da bağımsız bir oyun olarak karşımıza çıkan yapımın, ne zaman PC platformuna geleceği de netlik kazandı.

Daha önce oyun için ilk tanıtım fragmanları paylaşılmıştı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihi konusunda bilgi verildi. Paylaşılan tarihi değerlendirecek olursak, oyun beklediğimizden de erken geliyor diyebiliriz.

Spider-Man Miles Morales PC Önemli Teknolojileri Destekleyecek

Çıkış tarihi için paylaşılan duyuru videosuna baktığımız zaman oyunun 18 Kasım 2022’de çıkış yapacağını görüyoruz.

Yapımın en güzel yanı ise birçok yeni teknolojiyi destekleyecek olması. Çok kısa bir süre önce duyurulan DLSS 3.0 için de destek sunacak olan Miles Morales PC, gelişmiş ışın izleme özelliğine de sahip olacak.

Nvidia Reflex, AMD FSR 2.1, Intel XeSS desteği gibi önemli teknolojileri de destekleyecek olan oyun, PC platformunda harika bir deneyim yaşatacak gibi duruyor. Zaten paylaşılan videoda da ne kadar iddialı bir grafik yapısının olacağını anlıyoruz.

Artık daha fazlasını oyun çıkış yaptığı zaman öğreneceğiz. Zaten paylaşılan tarihi değerlendirdiğimiz zaman, çok fazla bir zaman kalmadığını da net olarak görüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler