Cumartesi, Nisan 20, 2024

Teknoloji Devi Sony, 3D Kamera Üretimini Hızlandıracak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya merkezli teknoloji devi olan Sony, şirketlerden gelen yoğun istekler üzerine akıllı telefonlar için ürettiği 3D kamera üretimini hızlandıracağını açıkladı. Şuanda piyasadaki akıllı telefonların yarısından fazlasının kamera çipleri Sony tarafından üretiliyor ve yeni üreteceği 3D kamera çipleri ile pazarı daha fazla canlandıracağına inanıyor.

Sony 3D Kameranın Özellikleri

Son yıllarda kullanıcılar teknoloji devi Sony’den kamera tarafında yenilikler bekliyor. Sony’nin sensör bölümü başkanı Satoshi Yoshihara, yeniliklerin 2019 yılında ön plana çıkacağını vurguladı. Sony son yıllarda satışlar yüzünden zarar ettiğinden dolayı yeni üreteceği bu çipler ile tekrardan telefon piyasasının canlanmasını hedefliyor.

Ekran Alıntısıgswergeswg

Sony, yeni çıkaracağı 3D kamera sistemine sahip, markası belirsiz bir telefonla birkaç örnek yayınladı. Bu örneği göstermek için özel bir oyun geliştiren Sony, kullanıcı ellerini kamera önünde hareket ettirerek büyü ve sihir gibi hareketler yaparak bu özelliği denedi. Sony’nin diğer yaptığı örnekte ise 3D sensör sayesinde bulunduğu odanın derinliğini hesapladı ve görüntülediği nesnelerin önünde ve arkasında 3D olarak akvaryum balığını yerleştirdi.

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler