Salı, Nisan 16, 2024

Terraria’nın son ve en büyük eklentisi olan “Journeys End”, mayıs ayında oyunculara ücretsiz sunulacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün Terraria‘nın geliştirici ekibi Re-Logic‘ten oyuncuları sevindirecek yeni bir haber geldi. Sosyal medya hesaplarından Terraria’nın son ve diğer eklentilerden çok daha büyük olan “Journeys End” isimli genişleme paketlerini duyurdu.

Yeni eklenti paketi bize ne yenilikler getiriyor?

Bu yeni genişleme paketi, Terraria‘yı 1.4 sürümüne yükseltiyor ve diğer 3 genişleme paketinde olduğu gibi bu paket de oyuna halihazırda sahip olan oyunculara ücretsiz bir şekilde verilecek. Terraria’nın geliştirici ekibi Re-Logic, dün tüm sosyal medya hesaplarından oyunun çıkış tarihini güncelleme ile birlikte duyurdu. Şu an duyurulan tarih 16 Mayıs 2020 olmasına karşın, tarihin ertelenip ertelenmeyeceği kesin olarak bilinmiyor.

8 yıl boyunca kendini büyük güncellemeler ile oyun çeşitliliğini ikiye katlayarak yenileyen Terraria, oyunun son ve en büyük güncellemesi olacak olan Journeys End güncellemesinin içeriği hakkında Re-Logic ekibinin biz oyuncularla çok şey paylaştığını söylemek zor. Oyunun geliştirilerinden biri olan Andrew Spinks, kendi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu oyun içi dünya oluşturma kısmında fark edilen ayrıntıya bakacak olursak, seed kısmında “05162020” kodu mevcut. Bu kod yeni genişleme paketinin çıkış tarihi ile birlikte aynı zamanda oyunun resmi çıkış tarihinin 9. yılı olduğunu fark edebiliriz.

Terraria Journeys End screenshot 1280x720 1

Oyun içi ekran görüntüsünden yola çıkacak olursak edindiğimiz bir diğer bilgi de dünya oluşturma ekranının yenilendiği. Görüldüğü üzere oyuna iki yeni zorluk modu eklenmiş. Bunlardan biri “Master”, diğeri ise “Journey” modu.

Tahmin edileceği üzere Master modu oyuncuları en çok zorlayan Expert modunun yerini alacak, Journey modu ise gelen iddialara göre geliştiricilerin kullanması için bir nevi sandbox yaratıcı modu olabilir.

Elimizdeki bilgiler bu kadar olsa da tarih yaklaştıkça “Journeys End” hakkındaki tüm gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler