Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Witcher Remake Duyuruldu! Geri Dönüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Witcher serisini tanıdığımız ilk oyun için güzel bir gelişme yaşandı. Yıllar önce çıkış yapmış olan serinin ilk oyunu, The Witcher Remake olarak geri dönüyor.

Remake sürümünün geleceğini açıklayan ise doğrudan CD Projekt Red oldu. Yani bu kez sızıntılardan ya da oyunun geleceğini işaret eden iddialardan bahsetmiyoruz.

The Witcher Remake için Hazırlıklar Başladı

Adından da anlayabileceğiniz gibi bir yeniden düzenleme oyunu gelecek. Diğer birçok yapımda olduğu gibi Remake sürümü, grafikleri güncellenmiş ve modellemeleri yeni nesle uygun bir şekilde yeniden hazırlanmış bir sürüm olacak.

Yeniden düzenlenecek olan oyunun geliştiriciliğini ise Fool’s Theory üstlenecek. Burada en büyük değişiklik ise oyun motoru kanadında karşımıza çıkıyor.

Yapılan duyuruya göre Remake sürümde geçtiğimiz aylarda duyurulan Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılacak.

Sadece oyun motorunda yapılacak olan bu değişiklik bile, beklentileri arttırmış durumda. Zira Unreal Engine 5 ile neler yapılabileceğini biliyoruz. Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılarak tasarlanan modlar, yakın zamanda ortaya çıkmıştı.

Örneklerden de gördüğümüz gibi Unreal Engine 5 ile gerçekçi ışıklandırma, çok daha detaylı dokulandırma ve özellikle açık dünya oyunları için çok daha dinamik bir çevre oluşturmak mümkün.

Kaçırmayın: Steam, Cadılar Bayramı İndirimlerini Başlattı

Canis Majoris kod adıyla duyurulan oyunun ne zaman çıkış yapacağı ise açıklanmış değil. Proje resmen duyuruldu ve geliştirme aşamasına geçildiği açıklandı ama henüz planlanmış bir çıkış tarihi yok.

Oyun motorunun değişeceğini de düşünecek olursak, The Witcher Remake sürümünün çıkış yapması biraz zaman alacaktır. Şimdilik oyun için açıklanacak yeni bilgileri bekleyeceğiz. Belki de bu süreçte CD Projekt Red yeni sürprizler de yapabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler