Cuma, Nisan 19, 2024

Thermaltake, “Senin MOD’un, Senin YOL’un” Anlayışıyla Renkli Ürün Serisini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

2021 Thermaltake Expo için son gün geldi çattı. Marka 4 günlük etkinlik programını ise dolu dolu geçirdi. Yeni yazılımlar ve yeni ürünler derken, bazı ürün grupları için de çok daha fazla renk seçeneği açıklandığını gördük.

Tanıtımlar başlamadan önce “Senin MOD’un, Senin YOL’un” sloganını değerlendirmiştik. O zamanda söylediğimiz gibi, bu anlayışla beraber zaten markanın yeni sezona çok renkli başlayacağını ve ürünlerine ekstra renk seçenekleri ekleyeceğini biliyorduk.

Fakat açıklanan renk seçenekleri, beklentilerimizin de üzerinde oldu. Birkaç farklı ürün kategorisinde, zengin yeni renk seçenekleri var ve artık kullanıcılar daha fazla özelleştirme yapabiliyor. Dilerseniz yeni renklere bakalım ve hangi ürün kategorilerine eklendiğini inceleyelim.

2021 Thermaltake Expo

Thermaltake Renk Seçeneklerini Neden Arttırdı?

Akılda soru işareti kalmaması adına, renklere geçmeden önce markanın neden böyle bir strateji izlediğini anlatmak istiyorum. “Senin MOD’un, Senin YOL’un” anlayışında, kullanıcı odaklı ürün durumu var. Yani amaç kullanıcılara daha fazla seçim şansı sunmak ve her kullanıcının kendi zevkine göre farklı kararlar verebilmesini sağlamak.

Tek rengin bulunduğu ürün gruplarında bu mümkün değil. Çok daha fazla özelleştirme seçeneği sunarak, aslında biraz daha kullanıcı odaklı bir ürün anlayışı benimsenmiş oluyor.

Peki, bu stratejiyle beraber hangi ürünlerde hangi renk seçeneklerine yer verildi? Bakalım.

Kaçırmayın: Thermaltake TT RGB PLUS 2.0 Yazılımı Duyuruldu

Thermaltake Markasının Yeni Renk Seçenekleri

Baştan beri söylediğim gibi tek üründe değil, birçok ürün kategorisinde renklendirme yapılmış durumda. Biz de bu kategorilere göre bir değerlendirme yapalım.

2021 Thermaltake Expo

The Tower 100 Kasa

Yakın zamanda incelemesini de yayınladığımız The Tower 100 mini kasa modeli, markanın en şık ürünlerinden biri. Dikey gövde tasarımını benimseyen kasa, 3 taraftan temperli camlar ile çevrili. 4 mm temperli camlarla çevrilmiş olan kasanın, geri kalan kısımlarında ise metal ızgaralar bulunuyor.

Mini bir kasa olmasına karşın, 330 mm uzunluğa kadar ekran kartlarını destekleyen ve çift 120 mm fan ile birlikte gelen seri, özel bir kablo yönetim düzenine sahip. Zaten incelememizi de aşağı ekliyor olacağım. Kasa hakkında tüm detayları görmek isterseniz, paylaştığımız o incelemeye bakabilirsiniz.

Renk konusuna gelecek olursak, söz konusu mini modelinin beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği vardı. Expo sonrasında ise 3 seçenek daha karşımıza çıktı. Bunların başında Turkuaz rengi geliyor. Öyle kasalarda çok fazla görmediğimiz renk seçeneği, ürüne farklı bir hava katmaya yetiyor.

Bunun yanında Metalik altın rengi ve yarış yeşili adı verilen bir renk daha duyuruldu. Açıkçası kasa kısmında çok fazla görmediğimiz seçenekler. Haliyle biraz dikkat çekici olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Kaçırmayın: Thermaltake The Tower 100 Mini Chassis İncelemesi

Turkuaz

The Tower 100 Kasa

Yarış Yeşili

The Tower 100 Kasa

Metalik Altın

The Tower 100 Kasa

TOUGHRAM RGB Bellekler

Yeni renk seçeneklerini gördüğümüz ürünlerden birisi de TOUGHRAM RGB bellek serisi. 3600 MHz DDR4 bellekler zaten markanın en iddialı ürünleri arasında. RGB artısı sayesinde de kullanıcıların sıkça tercih ettiği bellek serisinde sadece tasarımsal artılar yok. Oldukça yüksek kaliteye sahip bileşenler bulunuyor.

TOUGHRAM RGB IC’leri yüksek kararlılık sunmak adına 10U altın parmaklar ve 2 oz bakır iç katmanlarına sahip PCB ile kaplı. Bu sayede sürekli yüksek performans alınması sağlanmakta.

Ayrıca dediğimiz gibi RGB artısı da var. RAM üzerinde yer alan 10 adet süper parlak adreslenebilir LED, TT RGB Plus yazılımıyla özelleştirilebiliyor.

İstenen renkler gösterilebildiği gibi 25 ayrı efekt seçeneği de var. Anlayacağınız hem kaliteli hem güçlü hem de tasarım açısından iddialı bir RAM serisi. İşte şimdi bu seriye yeni renkleri de eklenmiş oldu. Artık RAM seçiminde Turkuaz rengini ya da Yarış Yeşili rengini tercih edebiliyorsunuz.

Kaçırmayın: Thermaltake TOUGHRAM XG RGB Bellekler Satışa Çıktı

Turkuaz

TOUGHRAM RGB Bellekler

Yarış Yeşili

TOUGHRAM RGB Bellekler

TOUGHPOWER GF1 Gold Serisi Güç Kaynakları

Yine Thermaltake için önemli ürünlerden birisi olan TOUGHPOWER GF1 Gold serisi de bu yenilikten nasibini almış durumda. 650W, 750W ve 850W seçenekleri olan PSU modelleri, üst segment güç kaynaklarından. GF1 Gold modellerini üst sınıfa taşıyan ise çok fazla detay var.

Daha iyi ısı dağılımı sağlamak adına arka paneli ve PCB’yi bir bakır plakayla bağlayan ve dağınık kablo sorununu çözen sıfır kablo platformu artısı. Üstün kaliteli Japon kapasitörler ve akıllı RPM kontrolleri artısı. 140 mm hidrolik yataklı fan ile sürekli istikrarlı ve sessiz çalışma artısı. En yüksek performansı elde etmek için voltaj düzenleme artısı ve çok daha fazlası.

Tüm bu ayrıcalıklarla gelen güç kaynaklarının şimdi yeni rengi de satışa çıkacak. Açıklanan yeni renk Snow yani kâr beyazı renk seçeneği. Özellikle beyaz kasa seçecekler için çok iyi bir karar olacak. Zira piyasada siyah PSU modellerinin dışında model bulmak bir hayli zor.

Kaçırmayın: Thermaltake Toughpower SFX Gold TT Premium Edition PSU Serisi Satışta

Snow

Thermaltake TOUGHPOWER GF1 Gold

ARGENT E700 / E700 GT Gerçek Deri Oyuncu Koltukları

Thermaltake yeni marka stratejisine katılan son ürün ise ARGENT E700 / E700 GT oyuncu koltukları oldu. Spor araba koltuklarını andıran benzersiz bir tasarım, gerçek deri ile hava alabilen kaliteli bir yüzey ve ergonomik yapıyla öne çıkan oyuncu koltukları şimdi daha renkli olacak. Bu sefer koltuklara yeşil, mavi ve kırmızıya çalan bir turuncu renk seçeneği eklenmiş durumda.

Yeşil

Thermaltake ARGENT E700 / E700 GT

Mavi

Thermaltake ARGENT E700 / E700 GT

Turuncu

Thermaltake ARGENT E700 / E700 GT

Thermaltake tarafından “Senin MOD’un, Senin YOL’un” anlayışı üzerinden sunulan yeni renk seçenekleri bu şekilde. Zaman içerisinde ürün gruplarına yeni renk seçenekleri eklenmeye devam edebilir. Marka kullanıcılara daha fazlasını sunma konusunda kararlı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler