Perşembe, Mayıs 16, 2024

Türk Yapımı Top Saklama Oyunu GR-Ball

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türk yapımı oyun serilerimizi desteklemeye devam ediyoruz arkadaşlar. Bu hafta da bizimle iletişime geçen Yakup Emre GR-Ball adında top saklama oyunu yapmış. Ardından Android kullanıcıları için Google Play Store‘da yayınlamış.

 

Alışkınız Bu Tür Oyunlara

 

Top saklama oyunlarını 90’lı yıllardan bugüne kadar oynadık, oynamaya da devam ediyoruz. Amaç aynı, ancak grafik, oynanış ve oyun içi stiller farklı olabiliyor. Fakat her ne olursa olsun, o topu o çizginin dışına çıkartmadan oynatmanız gerekiyor. Yeri geliyor topun değdiği yerlerden değişik güçler düşerek topumuzun şekli değişebiliyor. GR-Ball oyunu da iki adet karşılıklı tabla ve bir adet top ile oynanıyor. Topu uzay boşluğuna kaçırmadan oynamanız gerekiyor.

 

top-saklama-oyunu

 

Oyun içerisinde sayı kazandığınızda titreşim geliyor ve ses efektleri güzel olmuş. İnternet gerektirmediği için işten çıktıktan sonra, metroda veya benzeri kapalı alanlarda da vakit geçirmek için tercih edilebilir. Eğer siz de Emre’nin geliştirdiği top saklama oyunu GR-Ball‘a destek vermek ve oynamak isterseniz aşağıdaki android uygulama bölümünden telefonunuza indirebilirsiniz. Bu arada oyunun boyutunun 15 MB olduğunu da belirtelim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler