Cumartesi, Nisan 20, 2024

Twitter Direkt Mesajlarına ‘Emoji Reaksiyonları’ Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şirket, Twitter’ın doğrudan mesajlarının emoji reaksiyonlarını desteklediğini açıkladı . Bunları kullanmak için, alınan her mesajın sağında görünen küçük “kalp ve artı simgesine” dokunabilir ya da emoji reaksiyonları menüsüne erişmek için mobil bir mesaja iki kez dokunabilirsiniz.

Bu özellik, ilk etapta yedi emoji ile piyasaya sürüldü; bu skor, Facebook’un şu anda desteklediğinden bir adet daha fazla emoji içeriyor. Twitter’ın seçimi, tipik başparmak beğeni işaretini, gülen suratı, sevgi barındıran kalbi ve üzgün ağlayan yüz emojilerinizi içeriyor, ancak aynı zamanda birkaç orijinal seçeneği de içerisinde barındırıyor. Hasta yanıklar için takdirinizi göstermenize izin veren bir yangın emojisi ve bir Roma gladyatörünün kaderine karar vermeniz gerektiğinde başparmak aşağı bir emoji var.

twitter dm reactions
Twitter Direkt Mesajlarına 'Emoji Reaksiyonları' Geliyor 2

Yeni özellik hakkında paylaşım yapan Twitter Destek sayfası, herhangi bir zamanda vermiş olduğunuz emoji tepkinizi geri alabileceğiniz konusunda garanti veriyor. ancak aynı zamanda bir iletiye emoji tepkisi eklediğinizde tüm sohbet katılımcılarının bilgilendirileceğini bildirir, bu nedenle sorumlu bir şekilde yanıt verdiğinizden emin olun.

Özellik şu anda hem web’de hem de mobil cihazlarda yayınlanıyor gibi görünüyor, ancak Twitter, uygulamanın eski bir sürümünü kullanan herkesin tepkileri metin olarak görüntüleneceğini belirtiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler