Çarşamba, Nisan 24, 2024

Twitter Verified Başvurusu Tekrar Türkiye’de Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önceden Twitter üzerinden verified başvurusu yaparak marka onayı verilen hesaplar “mavi tik” işareti ile görünüyordu. Ancak Twitter belli bir sür kapattığı verified başvurusunu Türkiye’de tekrardan açtı. Başvuruyu yapabilmek için yeni başvuru linkleri ve detaylar haberimizde.

Marka ve Kişiler Başvuru Yapabiliyor

Daha önceden Twitter tarafından ünlüler, markalar, gazeteciler ve devlet erkanları için onaylanmış profil rozetini kullanıcılara dağıtıyordu. Twitter tarafından uzun süredir kapalı olan başvuru işlemi “çöp hesaplar” temizlendikten sonra tekrar açıldı. Yapılan resmi açıklamaya göre 2009 yılından bugüne kadar 187 bin profil onaylanmış. Toplamda ise 310 milyonu aşkın Twitter hesabının olduğu belirtiliyor.

Twitter’da Onaylanmış Profil Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Twitter tarafından resmi olarak açılan başvuru formunu doldurmak için buraya tıklayabilirsiniz. Tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfada ilk olarak kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız istenecektir. Ardından hesabınızda telefon numaranız, e-posta hesabınız ve profil bilgileriniz dolu olması gereklidir. Yoksa başvuruya devam edemeden yarıda kalıyorsunuz. Bu paylaşıma “doğum günü” de dahildir.

pchocasi-twitter-onaylanmis-profil
Başvuru sayfasında otomatik olarak yukarıdaki gibi profiliniz açılacaktır. Ardından bir sonraki aşamada sizden minimum 2 adet site linki isteyecektir. Bu site linklerini sizin önemli bir kişi olduğunuzu doğrulaması gerekir.

Biliyoruz, biz ne kadar size bu uyarıyı yapsak da siz yine girip “bir şansımı deniycem ben yine” demeyi ihmal etmeden başvuru yapacaksınız. Ondan sonra “Twitter başvuruları neden kapattı ?” sorularını kendi kendimize soruyoruz. Cevabını bildiğimiz bir soruyu da cevaplamak yine bize kalıyor. Twitter verified hesabı almak için neler yapılması gerektiğini de buradan okuyabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler