Cuma, Nisan 19, 2024

Twitter’ın Başkan Yardımcısı Türkiye’ye geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün çok ilginç sürpriz bir ziyaret Twitter‘ın Başkan Yardımcısı Colin Crowell‘ın Türkiye’yi ziyaret etmesi ile gerçekleşti. Görüşme Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı olan Dr. Ömer Fatih Sayan ile gerçekleşince işin rengi birden değişti.

Sosyal medya platformlarının en büyüklerinden birisi olan Twitter, hatırlarsanız son zamanlarda zor günler geçiriyordu. Hatta Trump yaptığı teknoloji zirvesine Twitter CEO‘sunu davet etmemiş küçük görmüştü. Ancak ülkemizde tıpkı Facebook gibi geniş bir ziyaretçi kitlesine sahip olması ile bilinen Twitter için işler farklı görünüyor.

Yapılan toplantının detayları şuan için belli olmadığı gibi, ilerleyen zamanlarda bir ortak çalışma fikrinin olabileceği belirtiliyor. Hatta o kadar çok uçuk iddialar var ki Twitter’ın merkezinin Türkiye’ye geleceği konusunda söylentiler mevcut.

btk twitter ceo gorusme
BTK’nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada “BTK Başkanımız Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter Başkan Yardımıcısı olan Colin Crowell’ı makamında kabul etti.” açıklamaları yapıldı. Toplantı tam 1,5 saat sürdüğü gibi, ikili arasında hangi diyalogların yapıldığı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Hatırlarsanız Crowell 2015 Kasım ayında tekrar ülkemize gelmiş ve Dr. Ömer Fatih Sayan ile basına kapalı olarak görüşmüştü. Yine o detayların sonradan açıklanmadığı basında geniş yer bulmuştu. Bakalım bu son görüşmenin detaylarında neler gizli, yakında hep birlikte öğreneceğiz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler