Cuma, Mart 29, 2024

Valve CEO’su, Xbox Series X, PS5’ten Daha İyi Diyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni nesil konsollar nihayet tanıtıldı lakin kullanıcıların satın alabilmesi için henüz bir kaç ay daha beklememiz gerekiyor. Şimdiye kadar gördüğümüz şeylere dayanarak bir çok kişi PlayStation 5’i daha iyi olarak seçti. Valve CEO‘su Gabe Newell ise bu fikrin aksine Xbox Series X’in PS5’ten daha iyi olduğunu düşünüyor.

Gabe Newell, tüm dünyayı kasıp kavuran salgının başlangıcından bu yana Yeni Zelanda’da yaşamına devam. Half-life: Alyx’in piyasaya sürülmesinin ardından ülkede tatilde idi ve COVID-19 pandemisi Mart ayında tüm dünyaya sıçramaya başlayınca Zelanda’da kalmayı tercih etti.

Güncel olaylar hakkında konuşan The Project, Newell beyciğime yaklaşan oyun konsollarından hangisinin daha iyi olduğunu sordu, Steam‘in sahibi Gabe Newell ise düşünmeden direkt “Xbox” diye yanıt verdi.

“Çünkü öyle”

The Project ekibinden soru soran kişi tercihini belirten Newell‘a “Neden” diye sorduğunda bu sefer “çünkü öyle” yanıtını aldı. Ayrıca Gabe, “Bu olayda bana düşen herhangi bir pay yok” diye de ekleyerek herhangi bir sponsorluk bulunmadığına vurgu çekti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler