Perşembe, Nisan 25, 2024

WhatsApp Ses Kaydı için Önemli Güncelleme Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp, bir anlık mesajlaşma uygulaması olunca, sosyal medya uygulamalarından bile fazla kullanılır oldu. Bunun farkında olan yeni çatı firma Meta, sürekli kullanıcıların geri bildirimlerini izliyor ve uygulamanın geliştirilmesi için adımlar atıyor. Yakın zamanda benzer bir adım daha gördük ve WhatsApp ses kaydı gönderme özelliği için güncelleme geldi.

Yeni özellik, kullanıcıların çok şikayet ettikleri bir konuda artık sorun yaşamamalarını sağlayacak. Hangi durumdan söz ettiğimi anlatacağım merak etmeyin. 🙂

WhatsApp Ses Kaydı Gönderimlerini Önceden Dinlememize İzin Verecek

Kullanıcıların en çok şikayet ettikleri konu, ses kaydı gönderirken yaşanan yanlışlıklardı. Ses kaydını direkt olarak gönderdiğimiz için istemediğimiz bir ses kaydın içerisine dahil olduğunda bir şey yapamıyorduk.

Kaçırmayın: Tüm Sohbetlerde WhatsApp Süreli Mesajları Açma

İşte güncelleme tam da bu noktada yardımcı olacak. Güncelleme sonrasında, ses kayıtları ön izlemeye alınabilecek. Yani göndermek için bir kayıt hazırladığınızda, önce bu kaydı dinleyecek ve sonrasında göndereceksiniz.

Eğer ses kaydını beğenmediyseniz ya da istediğiniz bir gürültü kaydın içerisine dahil olduysa, o zaman ses kaydını silip yeni bir ses kaydı açabileceksiniz. Hatalı ses kayıtlarının önüne geçecek olan güncellemenin dağıtımın başladığı söyleniyor.

Ama tüm kullanıcılara ne zaman ulaşır onu bilmek zor. WhatsApp varsayılan süreli mesajlar özelliği için de aynı durum geçerli olmuştu. Özellik yayınlandı denilse de her kullanıcı hemen bu özelliği değerlendiremedi. Muhtemelen ses kaydı ön izleme özelliği için de aynı şey geçerli olur. Zamanla herkes bu özelliği kullanmaya başlayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler