Cumartesi, Nisan 27, 2024

WhatsApp’a Herkesin Beklediği O Özellik Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp güncellemelere tam gaz devam ediyor. İşte Dünya’nın en sevilen mesajlaşma uygulamasının yeni özelliği.

Dünya’nın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp özelliklerinin arasına bir yenisini daha ekliyor. Bu özellik ile artık WhatsApp’taki bildirim sorunlarınız çözülecek, önemsemediğiniz kişi veya gruplardan kurtulacaksınız.

Son dönemlerde oldukça fazla güncelleme alarak kullanıcıları kendisine çekerken, haber sitelerinde de adını sıkça duyuran WhatsApp, yeni bir özellikle daha geliyor. Son zamanlarda Herkesten sil, grup yönetimi, Buisness gibi birçok özelliği uygulamasına entegre eden WhatsApp, yine kullanıcıların işine yarayacak bir özelliği uygulamasına dahil etti.

Bildiğiniz gibi hemen hemen herkesin WhatsApp’ta dahil olduğu ancak aktif olmadığı gruplar veya oyun esnasında kelime kelime yazan arkadaşları vardır. Bu kişi veya kişiler konuşurken size sürekli bildirim sesi gelmesi kulağınızı rahatsız ederken bildirimlerin ekranda çıkması ise gözünüzün bir anlık telefona kaymasına sebep oluyor.

whatsapp

WhatsApp bu kişi veya kişilerin artık kullanıcıyı rahatsız etmemesi açısından yeni bir özelliğe daha imza attı. WhatsApp yeni getireceği özellik ile kullanıcıları sürekli gelen bildirim sesinden kurtaracak. Gelin özelliği detaylı inceleyelim.

Yeni sürümünü Beta olarak yayımlayan WhatsApp, AndroidPolice tarafından incelendi. WhatsApp’a entegre edilen yeni özellik size tam 10 adet bildirim seçeneği sunuyor. WhatsApp’taki kişi veya gruplarınızı önem sıranıza göre ayrı ayrı gruplandırırken; Önemli bildirimlerde bildirim ve ses gelmesini, önemsiz sohbetlerde ise telefonunuzun hiç bildirim almamasını sağlıyor.

Yani siz bir kişi veya grubu öncelikler listesine eklediğinizde o kişi veya grubun mesajı sesli bildirim olarak ekranınızda gözükürken, önemsiz listenizdeki kişi veya gruplardan gelen mesajlar ana ekranınızda dahi gözükmeyecek. 

WhatsApp yeni güncellemesi ile yine kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir özelliği uygulamasına getirmiş. Son dönemlerde yeni özellikleri ile adını sıkça duyuran WhatsApp’ın yeni projelerinide bekliyor olacağız. Sizde düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler