Perşembe, Mayıs 2, 2024

Xiaomi Mi 9 Lite’ın Türkiye Satışı Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de son zamanlarda popüler olan Xiaomi’nin yeni cep telefonu Türkiye‘de satışa çıktı. Ülkenin en büyük alışveriş platformlarından birinde satışa sunulan cep telefonu uzun zamandır beklenen Xiaomi Mi 9 Lite oldu.,

mi 9 lite

Kısa bir süre önce satışa sunulan Xiaomi Mi 9 Lite’ın ithalatçı garantili fiyatı 2.899 TL olarak belirlendi. Barındırdığı özellikler ile orta ve orta-üst segmente hitap eden Mi 9 Lite’a yakından bakalım. Gücünü Snapdragon 710‘dan alıp bu gücü 4.030 mAh pil kapasitesi ile sunan Xiaomi Mi 9 Lite dikkatleri çekmeyi başardı.

64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri sunan Xioami Mi 9 Lite’ın 4 veya 6 GB Ram seçenekleri bulunuyor. Cihazın ekranına bakacak olursak bizi 6,39 inç büyüklüğünde 1080 x 2340 çözünürlüğüne sahip süper amoled bir ekran bizi karşılıyor.

Cihazın arka tarafında ise üçlü bir kamera dizilimi oluşturulmuş. Xiaomi Mi 9 Lite’ın arka ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğünde ve f1.79 diyaframa sahip. Diğer iki kamera 118 Derece ultra geniş açı kamerası ve 2 megapiksel değerinde derinlik algılayıcı olarak dikkat çekiyor.

Ön kamera olarak da 32 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bizleri karşılıyor. Bu dikkat çekici özelliklerin yanı sıra 18 W hızlı şarj ve USB-C bağlantı tipi ile Mi 9 Lite kendinden çok bahsettirecek gibi gözüküyor. 

Türkiye’de şu anlık sadece ithalatçı garantili olarak satılan Xiaomi Mi 9 Lite’ın önümüzdeki günlerde resmi garantili olarak satışa çıkması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler