Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi Mi 9 Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin 2019 yılında tanıtacağı Mi serisinin en yeni modeli olacak olan Mi 9’un özellikleri ortaya çıktı. Hem uygun fiyatıyla hemde yüksek donanımıyla oldukça ilgi çekecek. 

Xiaomi Mi 8 uygun fiyatı ve yüksek donanımıyla bu yıl oldukça ilgi çekmişti. Mi 9 hakkında ortaya çıkan raporlara bakacak olursak oldukça iddialı özellikler ile gelecek. 

Xiaomi Mi 9 Hangi Özelliklere Sahip Olacak?

GizmoChina tarafından atılan iddiaya göre 2019’un ilk çeyreğinde tanıtılacak olan Xiaomi Mi 9’da Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8150 yoga seti bulunacak. 6/8 GB bellek seçeceğiyle satışa sunulacak olan Xiaomi Mi 9’da, tıpkı Xiaomi Mi 3’de olduğu gibi 10 GB bellek bulunan özel versiyonu da bulunacak. 10 GB bellek bir telefon için ne kadar gerekli orası tartışılır. 

Son zamanların trendi haline gelen ikiden fazla kamera kurulumu trendine Xiaomi’de uyacak. Xiaomi Mi 9, toplam 48 MP çözünürlüğünde üçlü kamera ile gelecek. İlk olarak arka tarafta üç kamera kurulumunu Huawei başlatmıştı. Samsung’dan sonra buna Xiaomi’de Mi 9 ile birlikte ayak uydurmuş olacak. 

AMOLED ekran ile gelmesi beklenen Xiaomi Mi 9’un ekranının çözünürlüğü hakkında henüz bilgi yok. Xiaomi Mi 9’da Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition modelindeki gibi ekrana gömülü parmak izi okuyucu olacak. 

Xiaomi, ortaya çıkan bu bilgiler hakkında henüz açıklamada bulunmadı. Bu yüzden farklı özelliklerde gelme ihtimali de bulunuyor. 

Sizce Xiaomi Mi 9’un özellikleri 2019 yılı için yeterli olacak mı? Yorumlarda belirtiniz. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler