Salı, Mayıs 7, 2024

Xiaomi Mi Mix 3 5G Destekli Modeli Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli üretici Xiaomi, daha önce sunduğu Xiaomi Mi Mix 3 telefonunun 5G destekli yeni modelini tanıttı. Yeni telefon sürgülü kamera kurulumu ile geliyor.

World Mobile Congress tüm hızıyla devam ederken akıllı telefon üreticileri fuar kapsamında yeni ürünlerini birbiri ardına duyuruyor. Uygun fiyatlı yüksek performans sunan telefonları ile piyasada sert rüzgarlar estiren Xiaomi’de  yeni telefonu Xiaomi Mi Mix 3’ü tanıttı.

Xiaomi Mi Mix 3 5G Desteği ile tantıldı 1

Hali hazırda bulunan Mi Mix 3’ün yeni kablosuz teknolojisi 5G destekleyen bu modeli, büyük bir ekran gövde oranına ve sürgülü ön kameraya sahip. Kamera kullanım anında ortaya çıkan güçlü bir mekanizma ile kullanılabilecek.

Öte yandan yeni Xiaomi Mi Mix 3, orijinal sürüme göre hemen hemen aynı özellikleri taşıyor olsa da, işlemci bazında modem desteği nedeni ile Snapdragon 855 modeline geçiş yaptı. Bu işlemci ile birlikte hem 5G desteği hem de daha yüksek performans elde edilecek.

Xiaomi Mi Mix 3 5G Desteği ile tantıldı 2

Mi Mix 3 5G aynı zamanda 6.4 inç boyutunda 1080p çözünürlük sunan çentiksiz OLED ekran ile gelecek. Toplamda dört kamera barındıracak olan telefon, bu kameraların ikisini önde ikisini arkada konumlandırıyor.

Arka tarafta bulunan kameralar dar ve geniş açılı olarak 12MP çözünürlük, ön kameralar ise 24 ve 2 megapiksel çözünürlük sunuyor. Parmak izi sensörü ise yine arka bölümde bulunacak. Aynı zamanda yüz tanıma sistemi de cihazda mevcut olacak.

Xiaomi Mi Mix 3 5G, Mayıs ayında mavi ve siyah renk seçenekleri ile 679$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ülkemizdeki fiyatlandırma ise bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler