Perşembe, Nisan 25, 2024

Zararlı yazılım önleyici Zemana Antilogger kısa bir süre ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternette sıkça rastladığımız ve korkulu rüyalarımızdan birisi olan zararlı yazılımlar tehditlere devam ediyor. Zemana Antilogger ise sizi bu durumdan kurtararak sürekli güvenliğinizi sağlıyor. Uygulama bugün için kısa bir süreyle ücretsiz hale getirildi.

Zemana Antilogger yazılımından biraz bahsedecek olursak; Bilgi güvenliği, zararlı yazılımlar, anti-eylem içeren metodlar ve hırsızlıklara karşı geliştirilmiştir. Bilgisayarınıza kurduğunuz bu yazılım ile birlikte imza veritabanına ihtiyaç duymadan, sezgisel olarak koruma altına almaktadır. Bir antivirüsün çalışma prensibini düşünebilirsiniz.

zemana antilogger 003
Dolandırıcılar tarafından reklamların içerisine gizlenmiş olan exeler, ads trojan adı verilen reklam virüsleri ve dahasına karşı bilgilerinizi güven altına alabilirsiniz. Üstelik sisteminizde sizin haberinizin olmadığı ve antivirüslerinizin tespit edemediği keyloggerları da bularak kaldırabiliyor.

zemana antilogger 002
Demo sürümde sadece tespit edilebiliyordu. Fakat Giveaway tarafından verilen full sürümde tespit edip, kaldırabiliyorsunuz. Bu arada uygulamanın 2016 yılında “en iyi antilogger” ödülü aldığını da belirtelim.

zemana antilogger
Şuanda uygulamanın sona ermesine 18 saat kaldı arkadaşlar. Faydalanmak isteyenler buradan ulaşabilirler.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. kolay gelsin hocam 🙂

    ben bunu göedüğüm zaman telefona indirmiştim, sonra kurarım fılan diye ancak bugun zamanım oldu kurdum key’i yazıyorum kabul etmiyor iş işten geçti mi yani? 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler