Perşembe, Nisan 18, 2024

2021 Thermaltake Expo Haziran Etkinliği Tamamlandı 

Paylaş

silkroad gaminggentr

2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliği görkemli bir sanal sunumun ardından sona erdi. 1 Haziran’da başlayan ve 4 Haziran tarihine kadar devam eden etkinlikte birçok yenilik gördük. Yeni ürünler, mevcut ürünler için yeni renkler ve çok daha fazlasını gördük.

Etkinlik kapsamında tanıtılan yeni ürünlere yer vermiştik. Bu yazımızda da etkinliğin genel bir özetine yer verelim. Neler tanıtıldı ve ne gibi değişiklikler oldu bakalım.

2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliğinde neler gördük?

Etkinlik kapsamında sadece yeni ürünler gelmedi. Dediğimiz gibi yazılımlar ve yeni renk seçenekleri de geldi. O zaman bakalım neler görmüşüz.

TT RGB Plus 2.0 Yazılımı

Etkinlikte tanıtılan ilk ürünlerden birisi, yeni yazılım oldu. TT RGB Plus 2.0 adıyla gelen yeni yazılım, tek bir noktadan tüm donanımların ayarlarını düzenlemenizi sağlıyor.

Thermaltake TT RGB PLUS 2.0

Oldukça kolay bir kullanım imkanı sunan yazılımı kullanarak destekli  Thermaltake ürünlerinin RGB ayarlamalarından tutun da modlara kadar her şeyi düzenleyebiliyorsunuz. Zaten RGB Plus 2.0 hakkında bilgi vermiştik. Detaylar için linki alta ekliyoruz.

İlginizi Çekebilir: Thermaltake TT RGB PLUS 2.0 Yazılımı Duyuruldu

Yeni Renk Seçenekleri

2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliğinde, birçok ürün için de yeni renk seçenekleri sunuldu. Bunların başında da Turkuaz renk seçeneği dikkat çekti. Özellikle The Tower 100 kasa serisine eklenen Turkuaz renk seçeneği bir hayli dikkat çekmeyi başardı.

2021 Thermaltake Expo

Bunun yanında yeni yarış yeşili renk seçeneğini de gördük. TOUGHRAM RGB bellekler, GF1 Gold serisi güç kaynakları ve Argent E700 serisi deri oyuncu koltukları için de yeni renk seçenekleri geldi. Tüm bu renk seçenekleri için de detayları paylaşmıştık. Onun da linkini hemen aşağıda bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Thermaltake, “Senin MOD’un, Senin YOL’un” Anlayışıyla Renkli Ürün Serisini Duyurdu

Divider Kasa Serisinde Yeni Modeller Eklendi

Bir diğer yenilik ise Divider serisine eklenen ek kasa modelleri oldu. 2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliğinin de en çok dikkat çeken ürünleri arasında olan yeni seçeneklerde hem ARGB artısı sunan modeller hem de ekstra havalandırma sunan TG Air modellerini gördük.

Divider Serisi

500, 200 ve 300 serisi kasalara eklenen yeni modelleri görmek isterseniz, aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Thermaltake Divider Kasa Serisini Yeni Modellerle Genişletti 

TOUGHRAM XG RGB için Yeni Kapasiteler Sunuldu

Yenilenen ürünlerden arasına giren XG RGB bellekler, ekstra kapasite çözümlerine kavuştu. RAM’lere hem 32 GB hem de 64 GB versiyonları eklendi. Yine bu versiyonlar için de detaylı bilgileri aşağıda verdiğimiz linke ekledik.

TOUGHRAM XG RGB

İlginizi Çekebilir: Thermaltake, TOUGHRAM XG RGB Belleklerinin Kapasitesini Arttırdı

Thermaltake Core P6 TG Serisi

Dolu dolu geçen etkinlikten paylaşacağımız son yenilik ise Core P6 TG serisi olacak. P5 kasa serisinin devamı niteliğinde olacak olan kasalar, temperli cam artısı ve işlevsellikleriyle dikkat çeken modeller oldu.

Thermaltake Core P6 TG

Bu modellerin de detaylı bir incelemesine yer vermiştik. O yazımızın da linkini hemen aşağı ekliyoruz.

İlginizi Çekebilir: Thermaltake Core P6 TG Serisi Kasalar Duyuruldu

2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliğinde gördüğümüz ürünler bunlar oldu. Sanal gerçekleşmiş olsa da sunduğu ürünlerle yine geniş kitlelere ulaşan Thermaltake markasının bir sonraki etkinliğini de merakla bekliyoruz. Yeni etkinlikler ne zaman gelecek göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler