Salı, Nisan 30, 2024

Clubhouse için Yol Haritası Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Temeli sesli sohbet özelliğine dayanan Clubhouse, sadece birkaç aylık bir süreçte isteneni verdi ve popülerliği yakaladı.

Haberlerimizi takip ediyorsanız göreceksiniz ki uygulamanın rakipleri de gelmeye başladı. Bu ilgi ve rekabet ortamında uygulamanın geliştiricilerinden Paul Davison, yeni açıklamalarda da bulundu.

Clubhouse, yakın zamanda Android için gelecek

Geleceğe yönelik planları hakkında konuşan Paul Davison, uygulamanın kesin olarak Android işletim sistemi için geleceğini açıkladı.

Fakat ünlü geliştirici bunun için bahar aylarının sonunu gösterdi. Birkaç ay daha geliştirme sürecinin devam edeceği söylenmiş oldu.

Clubhouse

Bunun yanında uygulamanın davetiye sistemine yönelik bilgiler de verildi. Şu an Clubhouse üye alımı kapalı sistem ilerliyor. Yani davetiyeniz yoksa uygulamayı kullanamıyorsunuz.

Paul Davison bunun için de planları olduğunu söyledi. Amacın davetiye sistemini kaldırmak olduğu belirtildi. Zaten davetiye sistemini kaldırmak çok mantıklı duruyor. 8 milyonu aşan bir kullanıcı sayısı var ama asıl kitle daha büyük.

Clubhouse

Davetiye sisteminin kaldırılması ve uygulamanın herkese açık hale getirilmesi, kitlenin doğrudan uygulamaya üye olabileceği anlamına geliyor. Bu konuda kararın ne zaman alınacağına ilişkin ise bir bilgi verilmedi.

Belki Android sürüm duyurulduktan sonra davetiye konusunda da yeni bilgiler paylaşılır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler